Сериозни критики към властта отправи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

...
Сериозни критики към властта отправи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.
Коментари Харесай

Асен Василев харчи безразборно, за да изглежда добър

Сериозни рецензии към властта насочи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Според него финансовият министър Асен Василев харчи безсистемно, с цел да наподобява добър, а министър-председателят Николай Денков бяга от отговорност.

Даниел Митов съобщи, че казусът на ръководещата некоалиция е размитата отговорност.

Той разяснява и блокажа за избори на ръководител на Общинския съвет в София, като съобщи, че по време на локалните избори е имало сглобка сред ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и " Възраждане. "

" Моето персонално мнение е, че откакто по време на акцията се е играло по този метод и не е въображаемо два дни напред ще би трябвало да има последици, няма по какъв начин. Аз най-малко не виждам по какъв начин Борис Бонев може да стане ръководител на Столичния общински съвет. Ние направихме толкоз доста жестове, толкоз доста отстъпки, в реда на нещата е в последна сметка да се преценяват с метода, по който ние гледаме на ръководството на страната, на целите, на скоростта, с която би трябвало да се случват избрани дейности ", сподели още Даниел Митов в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР