Сериозни финансови затруднения изпитвала бившата съпруга на режисьора Ники Илиев

...
Сериозни финансови затруднения изпитвала бившата съпруга на режисьора Ники Илиев
Коментари Харесай

Саня Борисова затъна в борчове заради школата за артисти

Сериозни финансови усложнения изпитвала някогашната брачна половинка на режисьора Ники Илиев – Саня Борисова, научи „ Галерия “. Откакто двамата се разведоха, актрисата нямала съществени приходи, а школата за млади актьори, която Ники й повери, я дърпала все по-надолу.

Бърза инспекция на „ Галерия “ в страницата на фамозната школа Cinema acting 360 “ удостовери слуховете. Оказа се, че от тази година уроците са били прекратени, няма и оповестени дати последващи обучителни курсове. В актьорските среди разясниха, че Саня продължава да се занимава с преподаване на актьорско майсторство, само че самостоятелно и доста по-рядко.

Припомняме, че Ники и Саня основаха школата преди повече от 2 години, като изкараха пет сезона дружно. Обучението вървеше сносно и като се изключи че им докарваше положителни доходи, помагаше за откриването на млади гении. Най-добрите артисти получаваха функции в новите продукции на Ники против минимално възнаграждение.

След развода Илиев благородно остави школата на Саня, само че моделката по този начин и не съумя да я доразвие. Борисова изпитвала съществени усложнения да заплаща наема и режийните и затънала в заеми. Освен към банки, актрисата имала и много отговорности към свои другари.

Неслучайно Саня с ненаситност одобри присъединяване във „ Фермата “, въпреки до момента в никакъв случай да не сме я виждали в риалити шоута. Както продуцентите нееднократно са подчертавали, хонорарите във „ Фермата “ са алегорични, само че Борисова била удовлетворена, че ще си оправи борчовете. От „ Фермата “ щяла да прибере не повече от 6-7000 лв., които й били изцяло задоволителни.

Актрисата се радвала и на другите позитиви от присъединяване си - повече предложения за изявленията, фотосесии и привличането на внимание от страна на шоубизнеса. Саня мечтаела да бъде поканена в някоя от по-големите кинопродукции у нас, макар че в актьорските среди не й се носи славата на експерт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР