Съвсем очаквано Владимир Зомбори спечели дванайсетият сезон на Като две

...
Съвсем очаквано Владимир Зомбори спечели дванайсетият сезон на Като две
Коментари Харесай

Нощта на „Капките”: 11 000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации

Съвсем предстоящо Владимир Зомбори завоюва дванайсетият сезон на „ Като две капки вода “. „ Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! “ показа спечелилият, минути откакто получи наградата за най-хубав и огромната премия нов автомобил. Той завоюва сърцата на публиката във финалната нощ в препълнената зала „ Арена София “ с облика на легендата Фреди Меркюри и песента „ The Show Must Go On ”. Почетното второ място взе Християна Лоизу, а трети се закова Наско, вокалистът на Б.Т.Р. Малко не остана на Иво Аръков да влезе в тройката и се класира четвърти.

 

11 000 души изгледаха онлайн финала на шоуто за фалшификати. Огромната зала „ Арена София ” беше цялостна до горе и празно място можеше да се види единствено в доста крайните редове и седалки в неприятна видимост към сцената. Така шоуто за фалшификати съвсем съумя да засенчи Слави Трифонов и Лили Иванова, които разпродават билетите за концертите в същата зала за броени дни. Вратите на „ Арена София ” хлопнаха 2 минути преди 20 часа и закъснели фенове не се допускаха.

Влади Михайлов, Рафи и Етиен Леви откриха „ Капките ” с песента на Дони и Момчил „ Ближи си сладоледа “. След тях на сцената в дует излязоха Геро и Любо Киров, които извършиха паметното парче „ Има ли цветя “. В залата настана същинско раздвижване при „ дуетът на баджанаците ” Веселин Маринов и Рачков, които изпяха „ Малка жълта рокля “. „ Хайде, Баджо ” – подканяше го Митко Рачков, до момента в който се поливаше с шише с вода, с цел да наподобява потен. И двамата очевидно се забавляваха с дуета и съумяха да развеселят и публиката, която ги приветства бурно. 

След слово на продуцента Маги Халваджиян пристигна време и за осемте участници, които се бореха за първото място. За първи път в историята на „ Като две капки вода “ всички звезди отидоха на огромния край. Джулиана Гани влезе в облика на Ейми Уайнхаус - един от огромните музикални гении, изгубили живота си едвам на 27 години. Джулиана избра да извърши хитовата й автобиографична ария „ Rehab ”, с която разчувства мощно публиката и журито. „ Това е форматът, който ме извади от зоната на комфорт. Ейми е доста друга на сцената и в живота, по тази причина избрах тъкмо нея. Оставам с прелестни усеща от присъединяване си в шоуто “, сподели Гани. „ Нямам думи, грубо ти се получи! “, похвали я сериозният Фънки. Джулиан в действителност се оправи ужасно с облика, още повече, че тя бе единствената участничка, която нито е певица, нито е актриса. Определено Малката Джулка бе откритието на сезона и сподели хем какъв брой е надарена в имитациите, хем, че може да поставя непосилен старания, с цел да се оправи с облика.

Фолк певицата Мария влезе в обувките на кралицата на балканската музика Цеца Величкович и изпя хитовото парче „ Забранени град “. „ Ще ми липсва магията на „ Капките “, които нямат аналог. За нашия род Цеца е най-успялата и положителната. Песента е персонална изповед, която намирам в себе си. Искам да я дам на себе си и на публиката! “, безапелационна бе Мария. След осъществяването Димитър Ковачев - Фънки бе във екстаз. „ Аз настръхнах по едно време от осъществяването ти. Беше неотразима ”, похвали я той.

Веселин Маринов бе по-обстоен в оценката си. „ Мария, беше доста мощно твоето осъществяване! С присъединяване ти в „ Капките “ ти сподели, че можеш да пееш всичко! Но аз желая да кажа няколко думи за това, че твоето изцяло присъединяване в това предаване беше значим миг в твоето творчество. Защото за множеството от нас, даже и за мен, ти беше част от поп фолка на България. Но тук сподели, че ти можеш да пееш всичко, че си доста добра изпълнителка. А по метода, по който говореше, сподели, че можеш освен да пееш, само че и да мислиш и да разсъждаваш с всички нас ”, заключи Маринов, който без да желае леко обиди Мария с думите, че към този момент можела да мисли.

Панайот Панайотов се преобрази в един от пионерите на рокендрола, а точно Рой Орбисън и извърши най-големия му шлагер – песента от емблематичния филм „ Хубава жена “, в който вземат участие Ричард Гиър и Джулия Робъртс. „ Избрах песента неслучайно. Всяка жена носи в себе си магичност и взех решение да я посветя на всички дами! Това е и обичаната ария на брачната половинка ми “, показа най-възрастният участник, качвал се на сцената на шоуто за фалшификати.

Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в облика на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, чиято ария „ Вода “ донесе пето място на България на „ Евровизия “ през 2007 година В облика на Стунджи на сцената до нея излезе Ники Станоев, който бе едно към едно с оригинала. Публиката приветства на крайници Елена за страхотното й осъществяване, само че все пак тя не съумя да се класира във финалната четворка.

Бременната Християна Лоизу излезе облечена в обичайната родопска носия и извиси глас като Валя Балканска. Тя изпя песента „ Излел е Дельо бунтовник “, включена през 1977 година в Златната плоча на „ Вояджър ” и изпратена с американските галактически апарати „ Вояджър 1 ” и „ Вояджър 2 ” като обръщение от Земята до далечния космос. Талантливата певица съобщи, че се усеща и българка и поради това се е спряла на тази ария, която й оказа помощ да стигне до второто място. 

Иво Аръков пък избра да извърши един от най-големите шлагери известната американска тайфа от Лас Вегас „ Имаджин драгънс ” „ Believer ”. Личеше си, че артистът същински се забавлява на сцената и се сля с облика с огромен хъс и предпочитание. Публиката също се разтанцува по време на парчето. Аръков се кефеше и на песните на сътрудниците след него, като си танцуваше от стола.

Владимир Зомбори подвигна публиката на крайници с невероятното осъществяване на песента на легендата Фреди Меркюри „ The Show Must Go On ”. „ Много хора не знаеха, че ме има, а към този момент от ден на ден любознание демонстрират към мен като създател. Избрах тази ария като обръщение, към екипа и сътрудниците ми. Защото ние си тръгваме даже метафорично, само че шоуто остава! “, отсече Зомбори. „ С голямото ми почитание към всички, само че мисля, че ти ще спечелиш довечера “, пропокува Любо Киров.

„ Хареса ми отношението ти и това, че ти излъчваше Фреди! “, добави Фънки. По време на рекламите за феновете пред дребния екран публиката в „ Арена София ” се наслаждаваше на песните на Любо Киров и Веселин Маринов, както и рисковия и спиращ дъха номер на фокусника Дани Белев.

По време на паузите опашките за бара бяха по 50-100 индивида, като огромна част от феновете залагаха на алкохолни напитки. Дореждането за покупката на шише с вода беше много мъчно и трябваше да изпуснеш огромна част от шоуто.

Още преди оповестяването на спечелилия на сезона залата скандираше „ Зомбори, Зомбори “. „ Омекнаха ми краката. Такова неспокойствие не си припомням да е имало. Може би единствено раждането на детето ми. Това беше един трамплин за мен към вярната посока “, сподели Владо. На финала през сълзи благодари на публиката и още веднъж последваха овации. „ Не съм очаквал, че ще имам такава обич от хората “, сподели той. Може би точно неговото непретенциозно държание го направи любим на публиката. Както самият Владо споделя - в случай че не те покажат по малкия екран, никой няма да разбере какъв брой си добър в нещо. „ Хората ме питат – къде беше до момента, а аз давам отговор – аз си бях там, в театъра, на „ кръга “, водех своите борби и съм научил своите уроци “, уверен е спечелилият в „ Капките “.

Признава, че обувките на славата се оказали доста комфортни - „ към този момент мога да отивам на едни места, на които със старите ми обувки не можех “, споделя Зомбори с усмивка, само че прибавя, че е сигурен, че тази голяма известност няма да го замае, тъй като на 35 години той е крепко стъпил на земята и не не помни от кое място е тръгнал.

 

Мария отхвърляше фотоси

 

Мария отряза две групи от деца, които желаеха да се снимат с нея. Отварачката им сподели, че в този момент е заета и не може, а девойките останаха като попарени от думите на миньончето. Дребната певицата снимаше малко клипче за инстаграм, само че даже и на почивките не пожела да се щракне с децата, които бяха по-малки от щерка й Марая, а от горната страна на всичко бяха част и от балета, който танцуваше на една от песните в „ Капките ”. Изпълнителката си водеше цялостен куп фотографи, стилисти, асистенти, които я обслужваха като същинска звезда. Персоналът на Мария не беше доста грижовен във връзка с снимковия рефлектор, който падна и за малко да халоса репортера ни, само че бързата реакция на сътрудници избави и рефлектора, и журналиста.

 

„ Пееш или лъжеш ” се завръща с Рачков

 

По време финала на „ Като две капки вода ” Димитър Рачков заяви, че от есента феновете ще могат да го гледат в шоуто „ Пееш или лъжеш ”, което се завръща в ефир, а „ С Рачков всичко е допустимо ” най-вероятно ще отпадне от програмата на Нова тв. Зрителите към този момент се чудят кой ще застане до Рачков и дали ще го съберат с Мария Игнатова, която се преди беше водеща дружно с Ненчо Балабанов, който в този момент води „ Сделка или не ”.

„ Пееш или лъжеш ” изкара единствено един сезон по Нова тв, а повода за прекъсването му беше ниският му рейтинг. Мария и Ненчо водиха първия сезон на шоуто. В шоуто хора с артистични умения и харизма, които пеят подправено или имат същински гений, си партнират с известни музикални реализатори. Във всеки епизод участниците са оценени от една известна персона от музикалната сцена в България. Част от тях са забележителни артисти с музикален гений, а останалите ще настояват, че имат подобен. Гост-звездата има специфична задача – да дефинира кой „ пее " и кой „ лъже " на сцената, а на финала чака дует с спечелилия.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР