Сериозен завой в отношенията между Димитър Димитров-Херо и ръководството на

...
Сериозен завой в отношенията между Димитър Димитров-Херо и ръководството на
Коментари Харесай

Стана ясно какви са разминаванията между Ботев и Херо

Сериозен завой в връзките сред Димитър Димитров-Херо и управлението на Ботев (Пловдив) е настъпил през вчерашния ден, твърди " Тема Спорт ".

Специалистът се считаше за сигурен нов старши треньор на " канарчетата ", само че това може и да не се случи. Двете страни са се отдалечили във финалния стадий на договарянията. Различията са свързани с изискванията, които Димитров е сложил.
 Херо отхвърли на Ботев (Пловдив)!
Херо отхвърли на Ботев (Пловдив)!

Ето повода

Първоначално Херо и босът на Ботев Антон Зингаревич бяха постигнали цялостна сделка на среща в Бургас, в това число и за заплатата като оставаше единствено Димитров да постави подписа си.

Той обаче е изискал двама-трима играчи да бъдат освободени, както и кондиционният треньор Иън Коул.

По прелиминарен проект на следващия ден Димитров е трябвало да гледа онлайн дуела на " канарчетата " със Славия на " Колежа ", в понеделник да изведе тима за първа подготовка, а в сряда да бъде показан публично.

Дебютът му е трябвало да бъде след паузата за националите - гостуването на Лудогорец.

Все отново има и възможност в Ботев да склонят на изискванията на Херо, само че не е изключено да търсят нов вид за заместител на Генчев. Ситуацията е патова, като в скоро време се чака развиване.

Едно е несъмнено, и в идното домакинство против Славия отпред на " канарчетата " ще е краткотрайният ментор - бразилецът Рафаел Ферейра.

Той обаче няма нужния лиценз и по документи старши треньор се води Борислав Караматев. С Ферейра Ботев записа първата си победа този сезон - 2:1 над Етър на " Ивайло ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР