Серина Уилямс отново направи история, този път от страниците на

...
Серина Уилямс отново направи история, този път от страниците на
Коментари Харесай

Затова винаги ще обичаме Серина Уилямс!

Серина Уилямс още веднъж направи история, този път от страниците на Vanity Fair, чиято корица несъмнено към този момент сте видели.

Светът се разтопи, усмихна се и лекичко се просълзи, само че настроението от страхотното й искрено изявление беше за малко помрачено от Джон Макенроу, който изскочи от храсталаците, с цел да каже нещо доста значимо – че Серина Уилямс не би била измежду първите 700, в случай че беше в мъжкия тенис.

Лично аз съм уверена, че Серина Уилямс не е решила - не е скъсала късите панталони на най-малко 699 от мъжката класация, и то в напреднала бременност. Отдавам изявлението на Макенроу (за което той отхвърли да се извини) на това, че е расист и сексист. Това е ситуацията – да бъдеш ера в тениса, не те прави непокътнат човек.

Никога няма да престана да се гордея като жена от жена поради това, че Серина Уилямс завоюва 23-тия си шампионат от Голям шлем бременна. За страдание, коментарът на Макенроу е внушителен за доста по-голям проблем – нещо, за което самата Серина е говорила доста пъти.

Самият факт, че Серина Уилямс си даде труда да отговори в този миг на персонален успех и притихнало очакване, за следващ път потвърждава, че с изключение на мегаатлет, тя е и мегаличност.

Dear John, I adore and respect you but please please keep me out of your statements that are not factually based.
— Serena Williams (@serenawilliams) 26 giugno 2017
" Скъпи Джон, аз те боготворя и почитам, само че апелирам не ме намесвай в изказванията си, които не се основават на обстоятелства. " – Серина Уилямс

Но да се върнем към страхотното изявление, озаглавено Serena Williams’s Love Match.

Снимките са, несъмнено, на Ани Лейбовиц, която към този момент я снима един път, за календара на Pirelli за 2016 година

Това не е елементарният " бременен " портрет – Серина Уилямс постоянно е имала отсреща си едно доста обидно отношение към своята физика, ето за какво този миг е самоуверен и индикативен акт на обич към себе си и обръщение до всички, които не са по калъпа по някаква причина.
 
Un post condiviso da Serena Williams (@serenawilliams) in data: 27 Giu 2017 alle ore 07:57 PDT

 

Любовна е и историята, която тя споделя, за връзката си със съоснователя на Reddit Aлексис Оханян, с който чакат първото си дете – една друга двойка, която през цялото време провокира комплицирани реакции (къде са се срещнали, защо ли си приказват...). На тези разлики натъртва Vanity Fair, започвайки от това, че Алексис не е имал никакво отношение към тениса, а Серина не е знаела какво е Reddit. За разлика от публикации, в които ударението пада върху едната страна за сметка на другата (мъжът на Амал Клуни или дамата на Джордж Клуни), тук е наблегнато на красивото партньорство сред двамата. Читателят не може да не усети сред редовете и нежността сред тези двама души, нещо, върху което рядко се подчертава, когато става дума за цветнокожа жена.Гласовете на дребните души постоянно са съпровождали триумфа й, само че всички ние, които обичаме Серина Уилямс, знаем, че силата й не е единствено в мощния удар на корта. Най-възхитителната част от нея е по какъв начин това момиче се бори против отрицателното и по какъв начин постоянно намира сили да продължи напред!

 
 
Un post condiviso da Serena Williams (@serenawilliams) in data: 27 Giu 2017 alle ore 06:20 PDT
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР