Серина Уилямс, която тази година стана майка за втори път,

...
Серина Уилямс, която тази година стана майка за втори път,
Коментари Харесай

Серина Уилямс стана донор на кърма

Серина Уилямс, която тази година стана майка за повторно, разкри в Instagram, че е дарила кърмата си на нуждаещи се.

 

 

" Направиха ми обзор и успях да даря кърма. Познавам толкоз доста прелестни дами, които осиновяват бебета или които просто нямат мляко. Беше необикновено. Някой ще получи мляко за едно супермомче ", написа тя.

42-годишната спортистка съобщи, че е развълнувана да помогне на тези, " които в действителност се нуждаят от това ". " Това ще бъде анонимно, но аз съм в действителност щастлива просто да оказа помощ по всевъзможен метод ", добави Уилямс и сподели ледник с мляко, складирано в торбички.

В мненията Серина беше подкрепена: доста фенки споделиха историите си за това по какъв начин са се сблъскали с неналичието на мляко и благодариха на спортиста за този акт.

През август Серина Уилямс и брачният партньор ѝ Алексис Оханян се сдобиха с втората си щерка Адира. Първата щерка на двойката Олимпия се роди на 1 септември 2017 година

Неотдавна Уилямс се откри за майчинството, заявявайки, че в него няма нищо " блестящо ": тя записа тиквен видеоклип, в който се появява във вечерна рокля на светско събитие, само че внезапно в идващия кадър Серена Уилямс е пред камерата и изпомпва кърма.

Краят на една ера: Серина Уилямс сподели „ довиждане “ на тениса (СНИМКИ)

Серина Уилямс е една от най-известните и титулувани спортистки в света, четирикратна олимпийска шампионка. По време на кариерата си тя нееднократно е ставала първа ракета на света и е считана за тенис легенда. През 2022 година Уилямс разгласи края на спортната си кариера

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР