Сензацията на Мондиал 2022 Мароко се изправя срещу Португалия в

...
Сензацията на Мондиал 2022 Мароко се изправя срещу Португалия в
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Мароко - Португалия, Роналдо отново резерва

Сензацията на Мондиал 2022 Мароко се изправя против Португалия в третия ¼-финален конфликт на шампионата. Двубоят на стадион „ Ал-Тумама “ в Доха започва в 17:00 часа и ще бъде излъчен по NOVA , DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K , а на уеб страницата ще може да го гледате НА ЖИВО С КАРТИНА.

Звездата на иберийците Кристиано Роналдо още веднъж ще бъде на аварийна пейка за старта, както беше и при триумфа с 6:1 над Португалия.

„ Атласките лъвове “ се показват ужасно досега като завоюваха група с Белгия и Хърватия, а по-късно отстраниха Испания на осминафиналите след осъществяване на дузпи. Тимът на Уалид Реграги впечатлява с играта си в отбрана, като досега са позволили едвам един гол в четирите си мача.

Португалия завоюва своята група, където позволи и една загуба - от Южна Корея. В осминафиналите " мореплавателите " се разправиха с Швейцария (6:1), а с хеттрик блесна нападателят на Бенфика Гонсало Рамош.

Очаква се на стадиона още веднъж да има солидна поддръжка за Мароко, като отборът има солидна агитка от популацията в Доха. Освен това съставът се бори да се трансформира в първия африкански представител на полуфиналите на международно състезание.



Уалид Реграги до последно няма да знае дали ще може да разчита на бранителя Найеф Агер, който получи контузия против Испания. За Португалия навън са Данило Перейра и Нуно Мендеш. Големият въпрос е дали селекционерът Фернандо Сантош още веднъж ще остави запаса Кристиано Роналдо, както го стори против Швейцария.

Победителят от този конфликт ще се изправи против Франция или Англия на полуфинал.

17:00 часа |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, трети ¼-финал

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР