Сензационно видео изтече в мрежата, на което се вижда екстравагантната

...
Сензационно видео изтече в мрежата, на което се вижда екстравагантната
Коментари Харесай

Емили Тротинетката преди смяната на пола се обяснява в любов на Фики Стораро в старо ВИДЕО

Сензационно видео изтече в мрежата, на което се вижда екстравагантната шофьорка на тротинетка Емили, нашумяла около връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал за известно време да се показва като трансджендър дамата Мелиса.

Емили през последните месеци влиза в новинарските излъчвания с помощта на безумието си да излезе на автомагистралата с тротинетка, а неотдавна се преби на столичен бул., като случая като по знамение мина без съществени контузии по нея, нямаше и други потърпевши.

Блондинката не крие, че е родена като момче, само че е претърпяла промяна на пола и е деятел за трансджендър обществото. Някои даже са уверени, че Емили се е родила хермафродит, само че в зрелост избрала да е жена.

В мрежата изплува любопитно видео, в което Емили се появява като момче и то до един от знаковите поп фолк реализатори - Фики Стораро. " Обичам те доста! Ти си най-хубавият артист на света! Обичам те, Фики! ", изяснява се в клипчето момчето Емил(и), до момента в който прегръща сина на Тони Стораро, който му връща жеста с думите: " И аз те обичам! Ти си най-хубавото момче! ".

Видеото е снимано преди пет години, директно преди новогодишните празници, защото Емили честити на Фики коледните празници.
@alexcho__ Емили преди 5 години
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР