Сензационната френска модна къща Jacquemus сътвори неповторимо шоу за сезона

...
Сензационната френска модна къща Jacquemus сътвори неповторимо шоу за сезона
Коментари Харесай

Вижте къде сложи ръката си Дейвид Бекъм, докато се наслаждаваше с Виктория на модното шоу във Версай

Сензационната френска фешън къща Jacquemus сътвори неповторимо шоу за сезона в Париж, което трансформира стилния подиум в същински апотеоз на изкуството и хубостта.

Плеяда звезди, измежду които Моника Белучи, Виктория и Дейвид Бекъм, се качиха на лодки, плаващи по езерото на двореца Версай, с цел да се насладят на този трогателен миг от водата. 



Новата сбирка на френския дизайнер Симон Порте Жакмюс, въодушевена от принцеса Даяна и Мария Антоанета, бе показана на дълъг червен подиум, повдигнат върху тревата на фона на величествения замък.

Сред стилните оферти доминираха белият цвят и женствената кройка. Смели акценти от черно и розово придаваха особена изисканост и достойнство на моделите. Предложенията на стилния дизайнер включваха още ажурни чорапогащници и бели чорапи до коленете, декорирани с нежни розови нюанси.



„ Винаги съм бил захласнат от Лейди Ди и започнах да натрупвам списания от 90-те години и корици на Vogue “, показа той пред изданието.

Впечатление направи изобилието на стилния подиум от балетни рокли (пачки), въодушевени от пристрастеността на Мария Антоанета към балета. " Исках нещо извънредно елегантно, въодушевено от балета, даже за мъжете ", добави дизайнерът.



Сред поканените посетители се открояваха актрисите Моника Белучи, Ева Лонгория и Адел Екзаркопулос, които бяха отведени до специфични лодка на " първи ред ".
Сред звездите, които се наслаждавата на това неповторимо шоу, любувайки му се от плаващата водна сцена, бяха и Дейвид и Виктория Бекъм.

„ Поздравления, Simon @Jacquemus, за красивата сбирка и ви благодарим, че ни включихте във вашия специфичен ден “, написа някогашната спайска и фешън дизиайнерка на профила си в Инстаграм.

На споделените от нея фрагменти двамата с Дейвид, наподобяват по-влюбени от всеки път, притиснати нежно един до различен. Виктория се охлажда с бяло ветрило, а британският футболист се пази от жаркото слънце с огромен бял чадър.



На един от фрагментите двамата бяха уловени в изключително сантиментален миг, в който влюбеният брачен партньор нежно е сложил ръката си на дупето на Вики. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР