Сензационна новина сподели сръбския вестник Телеграф: Футболният отбор на България

...
Сензационна новина сподели сръбския вестник Телеграф: Футболният отбор на България
Коментари Харесай

И в Сърбия разбраха: Жеферсон става национал на България

Сензационна вест показа сръбския вестник " Телеграф ": " Футболният тим на България получи укрепване за продължаването на квалификациите за Европейското състезание в лицето на бразилеца Жеферсон.

Цялата документи и развой по натурализацията на футболиста на ЦСКА завърши и той получи паспорта на източните ни съседи, с които сме в една квалификационна група, пишат сърбите представени от " Труд ".
Жеферсон обаче няма да може да помогне от пейката на отбора, воден от Младен Кръстаич, в идващия мач против Сърбия в Разград на 20 юни, защото документите не е завършила в точния момент и Кръстаич към този момент е оповестил листата с играчи, на които ще разчита през юни.

Бразилецът ще може да дебютира за българите едвам през септември, когато им следва другарски мач с Узбекистан, а по-късно ще гостуват в Подгорица като част от квалификациите.

В момента България е последна в таблицата на квалификационната група G без извоювана точка в 2 мача, до момента в който Сърбия е преди всичко с оптимален актив от 6 точки ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР