Сенатът на САЩ одобри закона за новите разходи за отбраната,

...
Сенатът на САЩ одобри закона за новите разходи за отбраната,
Коментари Харесай

САЩ засилват военния обмен с Тайван


Сенатът на Съединени американски щати утвърди закона за новите разноски за защитата, като в него е включено и условие за отчет на засиления боен продан с Тайван, заяви Focus Taiwan.

Общият бюджет за защита на Съединени американски щати възлиза на Щатски долар 640 милиарда Конгреса показва, че счита, че Съединени американски щати би трябвало да укрепят своето съдействие с Тайван.

До първи септември американското министерство на защитата би трябвало да показа отчет за пристанищата в Тайван, подобаващи за акостиране на американски кораби. Проучват се опциите за приемането на повиквания от пристанища в Тайван, Хавай и Гуам.

Американското министерство на защитата би трябвало да осъществя и стратегия за техническа помощ. Така ще бъдат подкрепени напъните на Тайван за създаване на техника за подводни военни деяние. В това число се включват и уреди за обезвреждането на подводни мини.

Очаква се покана към тайванските сили за взаимни военни учения. Планира се възстановяване на обменът сред висшите военни на Тайван и Съединени американски щати.

Според отчета на Кмарата на представителите, приготвя се и специфична уговорка за продажбата на оръжие и услуги за защита на Тайван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР