Семейството на заместник-министър на труда и социалната политика има охранителна

...
Семейството на заместник-министър на труда и социалната политика има охранителна
Коментари Харесай

Институциите вървят след проблемите, а доверието в тях е смазващо ниско

Семейството на заместник-министър на труда и обществената политика има охранителна компания. Тази компания охранява Народното събрание. На промяна умира чиновник на тази компания и обществото чак тогава схваща, че компанията е обвързвана със брачна половинка на заместник-министър Султанка Петрова. Разбира, с помощта на медиите, а не на българските институции.
 Водещият не е от нашите
Институциите и политиците не виждат никакъв проблем в това. Конфликт на ползи? Друг път. Според " Прозрачност без граници " всеки четвърти българин би потърсил помощ от публицист, а не от институциите, тъй като доверието в институциите е смазващо ниско.
Институциите вървят след проблемите. Ето ви образеца с животните в ямболско. Без да изяснява, страната непосредствено извади ножа. Чак откакто медиите демонстрираха тъгата на локалните, институциите потеглиха да гасят пожара. Министърът на земеделието незабавно отпътува, гледал по медиите, даже Корнелия Нинова се подвигна до село Шарково.

Според дебелите книги за първи път заболяването се появява в Кот д`Ивоар през 1942 година и плъзва из Гана, Того, Бенин и Нигерия. С течение на годините, заболяването стартира да пълзи към нашия район – Израел, Ливан, Турция. През 2018 година в ямболското село Воден е първият доказан случай на появяването на тази болест в Европейския съюз. Тази вест се появява преди повече от 20 дни. Следва умъртвяване на животни в село Кости.

От реакциите на институциите и политическите партии прозира дребно политиканстване и измиване на ръце надолу по веригата. Българските политици политизират всеки проблем, само че когато той излезе отвън релси. Като в оня анекдот – питат един: Какво е зарята? А той изяснява: Нема, нема и си… майката.

Властта у нас работи по този начин, когато те хвалят, хвалят най-високото нови. Когато порицават – порицават по-ниското. Независимо кой е на власт.

Видяхме го и с наводненията, и с гърмежите в хранилища за муниции. Виждаме го и сега. 

Б. ред. - Коментар на водещия на предаването 120 минути по бТВ Светослав Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР