Семейството на Сирма Груп се разраства, обяви изпълнителният директор Цветан

...
Семейството на Сирма Груп се разраства, обяви изпълнителният директор Цветан
Коментари Харесай

Сирма Груп Холдинг придобива Сайънт


Семейството на Сирма Груп се разраства, разгласи изпълнителният шеф Цветан Алексиев
(снимка: Сирма Груп)

Софтуерната група Сирма Груп Холдинг АД разгласи, че е сключила дефинитивно съглашение за придобиване на мажоритарен дял от Сайънт – бързо разрастващ се, отвесно фокусиран снабдител на ИТ решения със седалище в София.

Сайънт публично ще стане част от Сирма Груп Холдинг, запазвайки своята задача, фокус и мениджърски екип, като в същото време ще разчита на поддръжката на по-голямата група. Стойността на договорката не беше оповестена.

„ Днес фамилията на Сирма Груп се разрасна с още един член – Сайънт. Нашият експортен фокус, целеви пазари и портфолио от артикули и услуги си пасват отлично. Заедно ставаме по-силни и по-конкурентоспособни ”,  показа Цветан Алексиев, изпълнителен шеф на Сирма Груп Холдинг.
още по темата
Придобиването е в сходство със Стратегията за напредък и развиване на Сирма Груп Холдинг и се чака да улесни навлизането на групата в нови отвесни пазари и географски райони, до момента в който Сайънт ще може да се възползва от интензивен напредък и вложения в бизнес линии с огромно търсене на клиенти, като да вземем за пример ръководени услуги и поръчков SaaS.

„ Докато Сайънт ще работи като без значение дъщерно сдружение, присъединението към Сирма Груп Холдинг ускорява способността ни да обслужваме нашите клиенти и да предоставяме качествени решения, като получаваме достъп до спомагателни запаси, в това число в допълнение финансиране и уголемен фонд от гении “, посочи Ангел Митев, изпълнителен шеф на Сайънт.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР