Семейството на покойния британски физик Стивън Хокинг организира томбола с

...
Семейството на покойния британски физик Стивън Хокинг организира томбола с
Коментари Харесай

Семейството на Хокинг организира томбола

Семейството на починалия английски физик Стивън Хокинг провежда лотария с 1000 билета за благодарствената работа в негова памет в Уестминстърското абатство, заяви Асошиейтед прес.

Прахът на Хокинг ще бъде положен в земята на лондонското абатство сред гробовете на Исак Нютон и Чарлз Дарвин на 15 юни. Един от най-брилянтните мозъци на нашето време умря в средата на месец март тази година.

Фондация "Хокинг " ще избере 1000 от участниците в томболата на инцидентен принцип. Те ще получат билет за поклонението. След службата абатството ще бъде отворено през целия ден за жители, които желаят да отдадат респект на умрелия физик пред гроба му.

Стивън Хокинг печели международно самопризнание с книгата си "Кратка история на времето ". Тя разказва по наличен метод загадките на космоса, времето и черните дупки. През целия си живот се пробва да отговори на най-важния въпрос, а точно по какъв начин е зародил животът. Според него единственият късмет на човечеството да оцелее е колонизирането на други планети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР