Показателни знаци разкриват как наистина се чувства принц Хари, когато

...
Показателни знаци разкриват как наистина се чувства принц Хари, когато
Коментари Харесай

Как наистина се чувства принц Хари, когато живее „в сянката на Меган Маркъл“, разкрито чрез ясни знаци

Показателни знаци разкриват по какъв начин в действителност се усеща принц Хари, когато живее „ в сянката на Меган Маркъл “ съгласно кралски специалист и психолог.

Херцогът и херцогинята на Съсекс провокираха талази по време на високопоставената си аудиенция в Нигерия, като някои наблюдаващи означиха, че Хари изглеждаше „ обезпокоен “, защото Меган изглеждаше в центъра на вниманието. Това беше първото им публично интернационално пътешестване след трагичното им овакантяване на кралските отговорности преди четири години, по петите на соловото завръщане на Хари в Обединеното кралство за годишнината от Игрите Invictus.

Но в диалог с OK!, кралският коментатор Дънкан Ларкомб означи, че 39-г. -старият Хари наподобява повече от удовлетворен да остави амбициозната си и уверена 42-годишна брачна половинка да поеме управлението, до момента в който той " свири втора цигулка ". тип характерности, които значат, че тя съвсем постоянно неизбежно ще засенчи Хари и ще грабне вниманието от него. Хари е напълно в нейната сянка. Но в никакъв случай не се е ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР