Семейството на певеца Тони Бенет разкри, че той страда от

...
Семейството на певеца Тони Бенет разкри, че той страда от
Коментари Харесай

Тони Бенет е с Алцхаймер

Семейството на артиста Тони Бенет разкри, че той страда от заболяването на Алцхаймер от четири години, оповестиха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Съпругата му Сузан сподели пред сп. Ей Ей Ар Пи, което е ориентирано към възрастните хора, че 94-годишният артист губи способността си да взима решения. Той е криел диагнозата си, с цел да може да продължи да работи. Духът му е добър, въпреки и положението му да се утежнява.

Тони Бенет издава първия си шлагер " Because of You " през 1951-а. Лауреат е на 18 награди " Грами ". Въпреки заболяването си записва втори албум с Лейди Гага, който ще излезе в продажба тази година.

Документален запис от сесиите демонстрира епизод, когато Тони Бенет, чийто глас остава незабравим, въпреки и самият той от време на време да наподобява комплициран, да пее солов фрагмент от любовна ария. Лейди Гага го гледа с насълзени очи, по-късно ги скрива лицето си с ръце и се разплаква, описват от списанието. Албумът е продължение на хитовия " Cheek to Cheek " от 2014-а. Той е записан от 2018-а до 2020-а.

Д-р Гаятри Деви, неврологът, сложил диагнозата на Тони Бенет през 2016-а, е споделил на фамилията му да го предизвиква да пее, стига това да му доставя наслаждение, тъй като това подтиква мозъка. Болестта предизвиква прогресивна загуба на паметта и способността за разсъждения, само че Тони Бенет не е изпадал в дезориентация, при която болните се губят или получават пристъпи на гняв, смут, меланхолия. Той може и да не развие тези признаци, само че подозрение, че заболяването напредва, няма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР