Семейство от столичния квартал Илинден преживя шок, след като разбра,

...
Семейство от столичния квартал Илинден преживя шок, след като разбра,
Коментари Харесай

Смок влезе в столичен блок

Семейство от столичния квартал „ Илинден ” претърпя потрес, откакто разбра, че „ съжителства ” с близо еднометров смок, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.

Влечугото влезнало в жилището и се настанило на дивана в хола. Собственикът на жилището Камен Недялков извикал професионален ловджия на змии, само че интервенцията по залавянето била несполучлива.

Смокът се покачил до жилището на петия етаж по асмата, която се намира пред блока. Мъжът даже го настъпил. „ Стана ми чудно какво е това, което наближавам и видях змия. Направих крачка обратно и започнах да мисля какво да върша. Започнах да звъня на другари за съвет какво да направя и разгласих във Фейсбук пост, че в дома ми има змия и попитах какво би трябвало да направя. Получих съвет да звънна на 112 ”, добави той пред Румен Бахов в „ Здравей България ”.

Негов прочут му дал телефон на чиновник в терариума на столичния зоопарк. Специалистът пристигнал, само че не разкрил смока. Два ни влечугото било видяно на дивана в хола на фамилията, след което било уловено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР