Семейство от Съединените щати се натъкна мистично космато създание, докато

...
Семейство от Съединените щати се натъкна мистично космато създание, докато
Коментари Харесай

Семейство засне Голямата стъпка край езеро в Орегон

Семейство от Съединените щати се натъкна мистично космато творение, до момента в който се наслаждаваше на почивката си измежду природата в щата Орегон. Вълнуващата среща, която даже е записана на видео, е станала през юли мината година, само че придобива по-голяма известност едвам неотдавна.

На фрагментите от сензационното видео се вижда възрастен мъж, който държи фотоапарат в ръка и на фона на езерото споделя на своите близки за местността. В идващия миг в далечината зад него се появява рунтаво творение с тъмна четина. Забелязвайки странния звяр, дъщерята на разказвача го пита какво е то.

Първоначално мъжът взема решение, че тази гад е мечка, само че виждайки какъв брой бързо се придвижва на задните си крайници, самичък стига до извода, че няма по какъв начин това да е мечок. А до момента в който хората се дивят на създанието, то бързо изчезва от погледа им, скривайки се в гъстата растителност.

Семейството не съумява да разбере нищо повече за него, а на въпросите му по този начин и никой не може да отговори. Според хората, вярващи в съществуването на невероятни създания, американците са имали рядката опция да попаднат на Голямата стъпка – голямо маймуноподобно творение, обитаващо затънтени, гористи региони в Съединени американски щати. Въпреки че неговото битие по този начин и не е потвърдено, не са малко локалните, които настояват, че са го виждали.

Според по-скептичните потребителите в интернет пък въобще не става дума за мистично творение, а за най-обикновен човек, облечен в костюм на животно, който си прави смешка с почиващите край езерото.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР