Семейният живот е най-щастлив, когато единият от съпрузите пътува по

...
Семейният живот е най-щастлив, когато единият от съпрузите пътува по
Коментари Харесай

Щастието в брака зависи от броя на командировките

Семейният живот е най-щастлив, когато единият от съпрузите пътува по работа пет дни, само че не седмично, а месечно, оповестиха " Дейли остарял " и " Сън ". В анкетата са взели участие 2000 души.

Цели 80% от хората, които биват пращани в командировки, изясняват благополучието в брака с постоянните къси раздели. А 74 на 100 пък са уверени, че те сгорещяват и връзките в спалнята.

Свободното време надалеч от вкъщи дава опция човек да пийне умерено или да се отпусне във ваната - нещо, което рядко се случва в къщи. Денят пък стартира нормално прелестно с богата закуска.

Почти една пета от работещите родители са споделили в анкетата на уеб страницата за хотелски резервации " Тревълодж ", че се любуват на спокойствието, тишината и опцията да си починат от децата. От тези, които постоянно пътуват по работа, 21% мислят, че и половинката им се радва да е сама вкъщи.

Повече от пет дни разлъка месечно или по-малко обаче нямат същия резултат. От пътуващите в командировка 40 на 100 дефинират връзката си като доста щастлива, а при прекарващите цялото време дружно цифрата стига до 30%.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР