Селекционерът Ясен Петров постави висока оценка на футболните национали за

...
Селекционерът Ясен Петров постави висока оценка на футболните национали за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Това е пътят, нашият ще е малко дълъг

Селекционерът Ясен Петров сложи висока оценка на футболните национали за свършената работа в миналата серия от контролни срещи. " Лъвовете " се завърнаха на родна земя след три другарски мача за 8 дни - тъждество 1:1 със Словакия, проваляне с 0:1 от Русия и загуба с 0:3 от международния първенец Франция.

" Радвам се, че против един подобен противник младите момчета съумяха да натрупат подобен опит. Сещам се за миг, в който дребният Илиан Илиев беше против Пол Погба. Това е пътят. Нашият път ще е малко по-дълъг. ", разяснява селекционерът.

Снимка: Getty Images

" Бяха мощни контроли против положителни противници с класни футболисти. Сверихме си часовниците. Трябва време, в действителност би трябвало време. Не можем да излезем и да бием Франция с 5:0. ", съобщи капитанът Кирил Десподов.

Най-добрият за България против Франция - вратарят Даниел Наумов, който направи цели 8 спасявания, предотвратявайки погром, разяснява отзивите във френските медии. Той получи втората най-висока оценка в мача.

Снимка: Getty Images

" Може единствено да ме радва и стимулира. И аз мисля, че се показах добре. ", сподели стражът на ЦСКА 1948.

Следващият формален дуел на националния отбор е на 2 септември, когато играчите на Ясен Петров ще гостуват на Италия в международна подготовка.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР