Селекционерът на световния шампион по футбол Франция – Дидие Дешан,

...
Селекционерът на световния шампион по футбол Франция – Дидие Дешан,
Коментари Харесай

Дешан: Загубата от Турция е шамар през лицето

Селекционерът на международния първенец по футбол Франция – Дидие Дешан, окачестви провалянето на своите момчета с 0:2 от Турция в квалификациите за Евро 2020 като „ пестник през лицето”.

В Коня южните ни съседи реализираха своята първа победа над „ петлите” в исторически проект посредством попаденията на Каан Айхан и Ченгиз Юндер през първото полувреме. Така в група H точно те са водачи, като имат задатък от 3 точки пред французите.

Дешан съобщи, че неговите ученици са длъжни да покажат реакция против Андора в сряда вечер, откакто не съумяха да запишат нито един прецизен изстрел към вратата на турците. „ Когато тимът играе по подобен метод, няма нищо положително, което да извлечеш”, разяснява наставникът.

„ Съвсем не бяхме на равнище и даже да сме международни първенци, в случай че играем по този метод, значи няма вяра.”

Много негативи се изляха по отношение на една от звездите на тима – Килиан Мбапе, който се „ отчете” с 22 изгубени топки, негов безспорен антирекорд за националния тим. Дешан обаче отхвърли да насочва самостоятелни рецензии и акцентира, че не е удовлетворен като цяло от тима си. „ Получихме добър пестник през лицето. Трябва да го проучваме, идва различен мач след три дни”, сподели треньорът.

„ Нищо повече не мога да прибавя, с изключение на да поздравя Турция, а ние да се върнем към базовите неща в играта”, приключи Дешан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР