Най-добрият тенисист в света Новак Джокович заяви, че е чест

...
Най-добрият тенисист в света Новак Джокович заяви, че е чест
Коментари Харесай

Джокович: Да представяш страната си на олимпийски игри е чест и привилегия

Най-добрият тенисист в света Новак Джокович съобщи, че е чест и привилегия да показва страната си на Олимпийските игри и добави, че ще се опита да бъде най-хубавият на Игрите в Париж от 26 юли до 11 август.

– Да представяш страната си на олимпийски игри е чест и привилегия. Олимпийските игри са нещо особено и самото наличие там те кара да се чувстваш изключително въодушевен и горделив – сподели Джокович за уеб страницата на Световната тенис федерация (ITF).

Джокович няма златен орден от олимпийски игри, а най-големият си триумф реализира през 2008 година в Пекин, когато завоюва бронз.

– Спечелих бронзов орден, беше доста от дълго време. Въпреки това ще се поуча от предишния си опит и ще се опитам да подкрепям рутина, с цел да мога да играя по най-хубавия метод. Имах най-голямата допустима чест да нося сръбското знаме. Не съм имал това прекарване от церемонията по откриването на Игрите от Лондон 2012 година – добави той.

Джокович уточни, че се надява да има опция да го направи още веднъж и да се наслаждения на преживяването от Олимпийските игри, тъй като те са специфични.

– Представянето за страната ми е огромна чест и това, че съм част от най-старото спортно съревнование, не може да се съпостави с нищо в моята тенис кариера – приключи Джокович.

Най-добрият тенисист в света е един от 85-те членове от сръбската делегация в Париж.

https://trud.bg/

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР