Селекционерът на националния отбор на Камерун по футбол - Ригобер

...
Селекционерът на националния отбор на Камерун по футбол - Ригобер
Коментари Харесай

Селекционерът на Камерун: Гордея се с Емболо

Селекционерът на националния тим на Камерун по футбол - Ригобер Сонг, резервира хладнокръвие след загубата на старта на отбора му на старта на Световното състезание от Швейцария.

" Това е ново потомство, голът ни накара да загубим възприятието за смисъл, само че можем да оправим това. Положенията ги имахме. Ще създадем максимума, с цел да вкараме идващия път. Това високо равнище не прости - може да имате монопол върху играта, само че в последна сметка се броят резултатните завършвания на ситуациите. Имахме повече шансове от тях ", сподели треньорът на конференцията след мача, представен от организация " Ройтерс ".

" Като цяло не се представихме неприятно, може би младостта и стресът изиграха роля. Да спечелим международната купа? Не се предаваме, всичко е допустимо към момента. И други тимове изгубиха на старта, не сме изгубили вяра. Знаем, че нямаме право на повече неточности, ще заложим всичко. Мисля, че идващият ни мач против Сърбия ще е друг ", приключи Ригобер Сонг.

Селекционерът на Камерун призна и, че е горделив с " дребния брат " Бреел Емболо, макар че той вкара победния гол за Швейцария в мача. Нападателят, който е роден в Яунде, донесе триумфа на европейците, само че отхвърли да се радва след попадението.

" Познаваме се, той е дребният ми брат. Често приказваме по телефона и желая да го поздравя. Честно е да го направя. Това, че сме от разнообразни тимове, не значи, че не може да сме братя ", разяснява експертът.

" Ако погледнете тима ни, единствено трима футболисти от 25 са играли на Световно състезание преди. Грешките, които направихме, няма да ги повторим ", даде обещание Ригобер Сонг.
















































--> -->   <
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР