Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев обяви имената

...
Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев обяви имената
Коментари Харесай

Хубчев обяви чужденците за Франция и Люксембург - Георги Миланов е аут

Селекционерът на националния тим на България Петър Хубчев разгласи имената на футболистите, състезаващите се в задгранични клубове, на които ще разчита за международните квалификации против Франция на 07.10.2017 на стадион " Васил Левски " и Люксембург на 10.10.2017 на стадион " Жози Бартел ".

Отборът ще започва лагера си за идните квалификации на 1-ви октомври. Забелязва се неналичието на Георги Миланов от ЦСКА (Москва). Нападателите Алелександър Тонев и Спас Делев се завръщат в състава, откакто бяха контузени за мачовете с Швеция и Холандия.
Интересното е, че Ивайло Чочев и Ивелин Попов, които са осъдени за мача с " петлите " бяха извикани от Хубчев. Миналият лагер Светослав Дяков, който бе осъден за мача с шведите, само че можеше да играе с " лалетата " не попадна в състава.

Списък на футболистите състезаващи се в задгранични клубове, извикани в „ А “ националния тим за международните квалификации против Франция и Люксембург:

Пламен Илиев (Астра, Румъния), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Петър Занев (Амкар, Русия), Васил Божиков (Слован, Словакия), Георги Костадинов (Макаби Хайфа, Израел), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Полша), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия), Спас Делев (Погон Сшчечин, Полша), Божидар Краев (Мидтиланд, Дания), Андрей Гълъбинов (Дженоа, Италия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР