Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов

...
Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Притиснат съм от крайните срокове

Селекционерът на мъжкия ни народен тим по волейбол Пламен Константинов призна, че се усеща притиснат от крайните периоди да уточни окончателния си състав за идното през септември Световно състезание. Специалистът обясни, че би трябвало да уточни група от 22-ма играчи до края на месеца, а все още петима или шестима от извиканите са под въпрос поради контузии.
 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП @@@

В тази група попадат разпределителят Георги Братоев, блокировачите Николай Николов и Теодор Тодоров, посрещачът Тодор Скримов, както и диагоналът Боян Йорданов. В понеделник първият от тях отпътува за обзор във Франция, до момента в който тимът се качва на лагер в Белмекен. До края на подготвителния интервал Пламен Константинов би трябвало да придобие визия за състава, с който ще разполага за шампионата на планетата.
 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП @@@

" Големият проблем ни е обвързван със периодите за заявяване на състезателите. На 30 юли би трябвало да заявим 22-ма, а ние не знаем най-малко за 5-6 индивида дали ще могат да оказват помощ. Това е по-голямото главоболие сега и би трябвало да ги дублираме с най-малко още по един състезател на този пост. Затова би трябвало да създадем някакъв избор. И по тази причина може би ще отидем на вид да извикаме и Мирослав Градинаров, тъй като може да дублира две позиции и да се впишем в тези 22 имена. Това е единственото по-ново нещо, че го викаме”, съобщи селекционерът на България Пламен Константинов.
 Националите по волейбол започнаха подготовка за СП @@@
СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG
ГАЛЕРИЯ от Откритата подготовка на националния тим - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР