Селекционерът на Иран Карлош Кейрош най-сетне сподели истинското си менние

...
Селекционерът на Иран Карлош Кейрош най-сетне сподели истинското си менние
Коментари Харесай

Кейрош избухна: Когато става дума за Роналдо, картонът явно може да бъде по-малко червен...

Селекционерът на Иран Карлош Кейрош най-накрая показа същинското си менние за отсъжданията във вчерашния мач на състава против Португалия.

Десетина минути преди края на постоянното време иранците упорстваха да бъде показан червен картон на Кристиано Роналдо поради удар с лакът. Главният рефер Енрике Касерес изгледа обстановката благодарение на ВАР, само че все пак сподели единствено жълт картон на звездата на Реал (Мадрид).

" Истината е такава, че играта бе спряна, с цел да се употребява ВАР, а повода за това бе, че имаше удар с лакът. Според разпоредбите, това е червен картон. Правилото не споделя, че в случай че обстановката е с присъединяване на Меси или Роналдо, картонът не е толкоз червен.

Това е като с моята щерка. Аз желаех да схвана дали ще ставам дядо, или не, а не дали тя е " малко бременна ". Това е червен картон. Тук не става въпрос за съдията, а за неща като отношение, храброст и темперамент.

Решенията би трябвало да бъдат ясни за всички, би трябвало да бъдат ясни за хората. Г-н Инфантино и ФИФА, системата ВАР не работи добре! Такава е действителността ", съобщи Кейрош.

 Карлош Кейрош: Отдавам отпадането на липса на шанс, играхме отлично
Карлош Кейрош: Отдавам отпадането на липса на шанс, играхме отлично

" Постарахме се. Максимално "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР