Селекционерът на Германия Йоаким Льов ще остане начело, независимо дали

...
Селекционерът на Германия Йоаким Льов ще остане начело, независимо дали
Коментари Харесай

Льов остава начело на Бундестима при всяко положение

Селекционерът на Германия Йоаким Льов ще остане отпред, без значение дали отборът се класира за осминафиналите или не. За това заяви шефът на немската футболна централа Райнхард Гриндел.

„ Вярваме, че след края на Мондиала този тим ще премине през временен интервал, без значение от резултата, който реализираме в Русия. Вярваме също, че няма по-подходящ от Йоги Льов, който да се оправи със обстановката “, съобщи Гриндел

Световните първенци започнаха отбраната на купата си с шокираща загуба от Мексико (0:1), а във втория си мач реализираха извънредно трагична победа над Швеция с 2:1. За да си обезпечат място на осминафиналите, в последния кръг от груповата фаза играчите на Льов би трябвало да реализират по-добър резултат против Южна Корея, от този, който Швеция ще реализира против Мексико.

„ Преди година на Купата на Конфедерациите той потвърди, че може да построи страховит тим от млади футболисти, които да играят трогателен футбол. Това важи в цялостна степен и в този момент “, добави още шефът на немския футболен съюз.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР