Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Георги Дерменджиев,

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Георги Дерменджиев,
Коментари Харесай

Дерменджиев: Стъпка по стъпка, без еуфория

Селекционерът на българския народен тим по футбол - Георги Дерменджиев, съобщи, че играчите не би трябвало да се поддават на еуфория, откакто стана ясно, че " лъвовете " ще играят първо с Унгария, а по-късно вероятно с спечелилия от мача Исландия - Румъния в баражите за класиране на европейското състезание през 2020 година
България против Унгария по пътя към Евро 2020 Националите ще играят в баражите в Лигата на нациите
Националите попаднаха в Дивизия " А ", а единствено спечелилият в нея ще заеме едно от местата на шампионата на Стария континент.

" Винаги на един чоп треньорът желае да се падне най-лекото. Ние играем с Унгария като домакини и се насочваме към този тим. Ще го проучваме задоволително в детайли, ще бъдат осведомени и играчите. За мен е добре, че ние ще играем в София. Аз, персонално, и момчетата ще разчитаме на почитателите. Първо би трябвало да се оправим с първия мач и по-късно да се насочваме към втория ", сподели Дерменджиев минути след жребия в Нион, Швейцария.

Снимка: Lap.bg

" Унгарският футбол е в напредък. На този стадий не може да има каквото и да било подценяване. Нека да караме малко по малко и да не изпадаме в еуфория. Когато тимът имаше 12 мача без победа, всичко беше настръхнало и имаше доста огромен негативизъм против момчетата. Сега, когато се появи избрана опция, към този момент сме горе в облаците и надали не сме се класирали на европейско. Искам да бъдем доста рационални, да караме малко по малко ", добави той.

Мачовете на България ще се проведат през март 2020 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР