Селекционерът на България Георги Дерменджиев говори преди заминаването на тима

...
Селекционерът на България Георги Дерменджиев говори преди заминаването на тима
Коментари Харесай

Дерменджиев: Това е реалността и трябва да възродим националния отбор

Селекционерът на България Георги Дерменджиев приказва преди заминаването на отбора за Дъблин, където на следващия ден „ лъвовете “ ще гостуват на Ирландия в финален мач от Лигата на нациите.

„ Отиваме в Дъблин, с цел да създадем един добър мач. Всичко е допустимо и доста пъти съм го казвал, че излизаме за победа. Много дълга тематика е това, че се гледа доста отрицателно на националния тим, а и е доста неприятна. Това е действителността и би трябвало да понесем рецензиите. Но би трябвало да създадем по този начин, че да имаме търпението и да възродим националния тим “, съобщи Дерменджиев.

„ Трябва доста самообладание и да се вземат верните решения. Няма по какъв начин да ги кажа в този момент тези неща. Труден въпрос е този, обвързван с отсъстващите, само че сега момчетата, които са тук ще излязат и ще играят против Ирландия. Те са тим на средноевропейско равнище. Също имат проблеми – осъдени и инфектирани с COVID-19. Ще забележим с какъв състав ще излязат, само че какъвто и да бъде, знаете в какви тимове играят футболистите им “, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР