Сексапилната бивша участничка в Сървайвър Евгения Джаферович за пореден път

...
Сексапилната бивша участничка в Сървайвър Евгения Джаферович за пореден път
Коментари Харесай

Жени Джаферович моли за помощ с чисто гола СНИМКА от ваната

Сексапилната някогашна участничка в " Сървайвър " Евгения Джаферович за следващ път предизвика вниманието върху себе си с еротична фотография, която направи по време на наложената ѝ карантина, написа Шоу Блиц.

Докато се е изолирала у дома поради позитивен тест за ковид, Жени реши да вдигне градусите в обществените мрежи и да се покаже чисто гола от ваната.

Най-вероятно създател на фотоса е брачният партньор на хубавицата - някогашният футболист Ваня Джаферович, който няма терзания от това жена му да демонстрира интимни елементи от себе си пред погледите на всички в мрежата. Той може единствено да се гордее, когато толкоз мъже му завиждат, че си ляга с такова украшение.

А до момента в който е в изолираност и се кисне в банята, Жени е решила да се заеме от рано с доста значима задача - извършването на покупки на коледна декорация, с цел да зарадва децата. " След всички хрумвания, които имах през първата и втората карантина... Сега нуждая се от вашата помощ. Стигнала съм до там, че пазаря коледна украса. Помагайте с хрумвания за губене на време ", моли за помощ почитателите си Жени. За свършек тя твърди почитателите си, че фамилията ѝ е добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР