Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев обеща,

...
Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев обеща,
Коментари Харесай

Русия категорична: Ще постигнем целите си в Украйна!

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев даде обещание, че задачите на " спецоперацията " в Украйна ще бъдат реализирани - макар даването на западна военна помощ на Киев. Думите му са представени от РИА Новости.

Политикът напомни, че " задачата на спецоперацията е отбрана на популацията от геноцид, както и демилитаризация и денацификация на Украйна ". Според него в действителност е належащо да се реализира безпристрастен статут на страната, записан в конституцията. „ Въпреки даването на военна помощ от Съединени американски щати и Запада на Украйна, възходящите доставки на смъртоносни оръжия, тези цели ще бъдат реализирани “, акцентира Патрушев.

Секретарят на Съвета за сигурност добави, че Русия е била принудена да стартира специфична интервенция, защото действието на биологични лаборатории на украинска територия, проектите на Киев да сътвори нуклеарно оръжие и да се причисли към НАТО съставляват сериозна опасност освен за Москва, само че и за целия свят. По-рано съветският президент Владимир Путин, разяснявайки хода на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна, удостовери позицията си по този въпрос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР