Segway представи невероятен електрически байк с име Xyber. Той не

...
Segway представи невероятен електрически байк с име Xyber. Той не
Коментари Харесай

Новият елбайк Xyber на Segway е тих звяр!

Segway показа необикновен електрически байк с име Xyber. Той освен е впечатляващ образно, само че също по този начин има уместно показване. Всъщност Segway го назовава Silent Beast /Тих Звяр/. Segway Xyber е планиран за двама в офроуд пътувания и разполага с цялостно окачване и извънреден пробег. Xyber има система за цялостно окачване, с цел да обезпечи безпрепятствено и удобно возене, до момента в който ултра необятните гуми обезпечават непоклатимост и надзор.

Segway Xyber евентуално трансформира играта в бранша. Едно от нещата, които го отличават, е неговият замайващ и неповторим външен тип. Той е планиран особено за двама ездачи. Xyber е оборудван с двойна рамкова система от мотоциклетен клас. Това значи, че подсигурява непоклатимост като канара и надеждност, даже когато се справяте с неравномерен и сложен терен. И тази извънредно огромна възглавница на седалката не е единствено за показ. Тя е там, с цел да подсигурява, че и двамата ездачи се усещат удобно, като по този метод трансформира тези продължителни завършения в ужасно преживяване.

Xyber има мощен високоскоростен мотор, който способства за ускоряване от 0 до 33 км/ч единствено за 2,5 секунди. Рамката на велосипеда може да побере две акумулатори с общ потенциал от 1440 Втч. Това уголемява обсега на мотора до солидните 150 км.

Технологията изобилства в Xyber за разбиране на дейната пътна сцена и интелигентно контролира изходната мощ. Тя също по този начин ръководи неща като фарове, иницииране и заключване въз основа на пътните условия и държанието на потребителя. Безпроблемната съгласуваност се интегрира с мобилни здравни приложения и мрежови платформи за транспортни средства на Ninebot.

Мониторингът на данни в действително време включва пробег, скорост, изгорени калории и други И с цел да сте сигурни, че Xyber ще остане там, където сте го оставили, има всеобхватни ограничения срещу кражба. Те включват скрити ключалки на главината на задното колело и Ninebot air lock AC, който задейства мобилна тревога. Има и GPS функционалност и алармени системи, основани на местоположението.

Освен това интелигентният кокпит " всичко в едно " интегрира приложения, високоговорители, сензорни фарове, възпроизвеждане на музика и умна навигация на таблото с пъстър екран. Персонализираната работа предлага безстепенни настройки за подкрепяне на мощността за подсъзнателен и адаптивен надзор.

Xyber беше един от двата елмодела, показани на CES 2024 от Segway. Другият е Xafari Urban Outdoor Explorer. „ Ние сме разчувствани да представим стартирането на пазара на нашите Segway Xafari и Segway Xyber, представляващи забележителен скок напред в нововъведенията за елбайкове “ - сподели Алън Джао, общоприет управител на Segway E-Bike Division - „ Тези машини въплъщават уговорката на Segway да дава авангардна технология и несравнимо показване на нашите водачи. С регулируеми функционалности, забележителна непоклатимост и усъвършенствана съгласуваност, те предефинират възможноста за офроуд завършения. “

Segway Xyber ще бъде разполагаем в края на 2024 година

Относно Segway-Ninebot - това е световно дружество, профилирано в интелигентни роботи за превозване и обслужване на къси дистанции. Компанията произлиза от основаването на Segway в Бедфорд, Ню Хемпшир през 1999 година Признат като международен водач в комерсиалния, електрически, самобалансиращ се персонален превоз, Segway поставя основите на експертния опит на компанията. През 2012 година Ninebot, оператор на интелигентно транспортно съоръжение за къси дистанции, беше учреден в Пекин, обхващащ научноизследователска и развойна активност, произвеждане, продажби и обслужване. Стратегическата композиция на Segway и Ninebot през 2015 година даде началото на Segway-Ninebot. Той консолидира мощните страни на всяка компания и уголемява световното им наличие. Понастоящем компанията оперира по целия свят с дъщерни сдружения на основни места като Пекин, Сиатъл, Бедфорд, Лос Анджелис, Амстердам, Сеул, Сингапур, Мюнхен, Чанжу и Тиендзин. Нейните артикули се продават в над 80 страни и райони, отразявайки необятния обсег и навлизане на пазара на компанията.

Източник Segway
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР