Сегашният екип на Министерството на здравеопазването забави темповете на ваксинацията.

...
Сегашният екип на Министерството на здравеопазването забави темповете на ваксинацията.
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев тръгна по предизборни срещи на ГЕРБ-СДС

Сегашният екип на Министерството на здравеопазването забави темповете на имунизацията. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС проф. доктор Костадин Ангелов, представен от пресцентъра на ГЕРБ, който дружно с пенсионирания професор Тодор Кантарджиев посети градовете Дебелец, Елена и село Вонеща вода. Ангелов даде образец със прекъсването на зелените коридори и повторното им стартиране 24 часа по-късно с обяснението, че дават преимущество на възрастните хора.

„ Броят на имунизираните жители от тази група обаче не се е трансформирал. Подобни залитания, в това число и мотивационният клип, публикуван от Министерството на здравеопазването, в който самият сегашен министър показва подозрения към имунизациите, докара до намаляване на темпа на имунизацията “, сподели още лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.

Проф. Костадин Ангелов акцентира, че доверието мъчно може да бъде възобновено, тъй като когато предходното държавно управление е работило за ограниченията за ограничение на Коронавирус, сегашният министър и неговата съветничка са обяснявали, че няма потребност да се удължава изключителната епидемиологична конюнктура, че това е геноцид по отношение на хората, а след това са я удължили. Проф. Костадин Ангелов е безапелационен, че сходни разнопосочни сигнали не водят до доверие измежду хората.

Обстановката в България може да се опише с три думи-завист, ненавист, реваншизъм. Това съобщи проф. доктор Тодор Кантарджиев пред поданици на великотърновското курортно село Вонеща вода. Той разясни, че не е зает с политика, само че разяснява желанията на служебното държавно управление за демонополизация на НЗОК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР