Сегашната ситуация в България е много подобна на тази, която

...
Сегашната ситуация в България е много подобна на тази, която
Коментари Харесай

Методи Андреев пред ФАКТИ: Като слушам как говорят ГЕРБ, все едно слушам БСП от началото на 90-те ВИДЕО

Сегашната обстановка в България е доста сходна на тази, която бе след 10 ноември. Като чувам по какъв начин приказват ГЕРБ, все едно чувам Българска социалистическа партия от началото на 90-те. Говоря за това Българска социалистическа партия, което пазеше със зъби и нокти своята номенклатура, офицерите от Държавна сигурност, ползите на своите икономически ръководители. Същото виждаме и в този момент с ГЕРБ. Борисов извънредно доста, че даже и в простотиите си, замязя на Живков. Като го виждам към този момент си мисля дали не е противозаконен наследник на Живков. Толкова доста наподобява на Живков – по фасон, по метод на говорене, по просташки смешки, по популизъм. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ доцент доктор Методи Андреев, държавник и някогашен народен представител.

„ След измененията хората какво желаеха. Искаха народна власт и правдивост. Справедливост не получихме, тъй като предпочетохме мирния преход. Да няма наказани нарушители от Българска комунистическа партия. Това бе концепцията “, добави той.

„ В Българска комунистическа партия въпреки всичко имаше хора, които да кажат, че царят е гол и да изискат оставката на Живков. В ГЕРБ няма хора като Петър Младенов и Андрей Луканов, които да кажат: „ Бойко Борисов към този момент не става! “ Ако желаеме да бъдем съвременна партия, този човек към този момент не е за нас. И тъй като тогава, след 1989 година хората не получиха правдивост, страната стартира да се разкапва, да се разграбва. Институциите се разпадаха, само че изключително при ГЕРБ. Тогава имаше една институция – Кралят Слънце. Той даваше, вземаше, нареждаше, слагаше и махаше. Сега хората какво желаят. Искат смяна и промени “, добави Методи Андреев.

„ Последната дивотия, която направи общината. Даде 17 млн. лв., с цел да пренаредят паветата пред Народното събрание. Това са към 2000 квадратни метра. 8750 лв. на квадратен метър коства това. Само да пренаредят паветата. Няма по какъв начин да го нарека това с изключение на обеден грабеж. Излиза през вчерашния ден Деси Атанасова и изяснява, че няма доказателства. Разбирате ли каква Гьобелсова агитация лъха от тези от ГЕРБ. Доказателства има, няма прокуратура “, сподели още Андреев.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР