Седмокласниците Вичо Вичев и Калоян Георгиев от бургаското ОУ Александър

...
Седмокласниците Вичо Вичев и Калоян Георгиев от бургаското ОУ Александър
Коментари Харесай

Седмокласници от ОУ „Коджакафалията“ разработиха сайт

Седмокласниците Вичо Вичев и Калоян Георгиев от бургаското ОУ „ Александър Георгиев - Коджакафалията “ създадоха уеб страницата „ Аз и математиката – подготвени за НВО “. Неговата цел е да подкрепи четвъртокласниците при подготовката им за националното външно оценяване.

Страниците на уеб страницата съдържат информация, систематизирана в шест тематики, които показват в синтезиран тип най-важното от образователното наличие, изучавано в четвърти клас. Правилата са показани по забавен и завладяващ за учениците метод. За да направи упражненията приятни, планът разчита на игри, благодарение на които децата да затвърждават наученото. От значимо значение е и постоянството – по тази причина уеб сайтът предлага връзка с фейсбук страница, където всекидневно на учениците се дава по една задача,  чийто отговор виждат на идващия ден.

Калоян и Вичо, които сега се приготвят за личните си изпити в края на седми клас, осъзнават какъв брой стресиращо е това за техните по-малки съученици и биха се радвали, в случай че техният уебсайт помогне на четвъртокласниците да бъдат по-уверени в знанията си и да се показват чудесно на идното национално външно оценяване.

Можете да разгледате техния план тук:

 

„ С такива деца Бургас е подготвен за бъдещето! “, разяснява кметът Николов, който поздравява за концепцията и труда Калоян и Вичо, както и техните учители.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР