Седмици преди катастрофата, която сложи край на живота на Даяна,

...
Седмици преди катастрофата, която сложи край на живота на Даяна,
Коментари Харесай

Шокиращи открития за последните дни от живота: Даяна планирала да избяга в САЩ без Уилям и Хари

Седмици преди злополуката, която постави завършек на живота на Даяна, принцесата възнамерявала да избяга в Съединени американски щати дружно с тогавашната си обич Доди ал-Файед и да изостави изцяло синовете си принцовете Уилям и Хари. 

Сензационното разобличаване бе направено от телохранителя на Даяна - Лий Сансъм в записките му, който е бил до нея в дните преди съдбовния случай. Принцесата обмисляла да опише на папараците във Англия за проектите си да замине вечно за Съединени американски щати, с цел да защищити синовете си от медиите. Самата тя се чувствала извънредно притисната от пресата на Острова и споделила на телохранителя си, че каквото и да направи, постоянно срещала рецензия от тяхна страна.
                             

Именно изданията били повода Даяна да пожелае бягството си оттатък Океана. Тя живеела с мисълта, че в щатите е обичана персона и нямало да има никакви неприятности с тамошните медии. Единственото, което принцесата желала, било успокоение, което по този начин и не откри до гибелта си...

Лий споделя още, че тя била невероятна любяща майка, която била подготвена на всичко, с цел да отбрани Уилям и Хари. Просто нямала различен избор, с изключение на да напусне Англия, с цел да може те да имат обикновено детство без офанзиви от страна на публицистите, а вниманието към тях нямало да бъде толкоз засилено, в случай че тя замине.

 
                             

Бодигардът се подготвял интензивно за момента, в който Даяна щяла да заяви на медиите, че се мести в Съединени американски щати, защото ползата от тяхна страна е щял да бъде десетократно по-силен. 

Лий Сансъм продължава изповедта си, като изцяло отхвърля широкоразпространените изказвания, че принцесата е била душевен нестабилна в дните преди гибелта си. Той прекарал неразделно до нея последните 10 дни от живота ѝ и я дефинира като " един от най-балансираните хора ", които е срещал в миналото. А Лий, в качеството си на телохранител, е привикнал доста добре да разпознава психическото положение на другите. 

В допълнение той е безапелационен, че принцесата е била майка за образец и извънредно непретенциозен и добър човек. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР