Седмицата започва с пълнолуние в знака Водолей. Желанието за справедливост

...
Седмицата започва с пълнолуние в знака Водолей. Желанието за справедливост
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 август

Седмицата стартира с пълнолуние в знака Водолей. Желанието за правдивост и  необходимостта от смяна ще бъдат подкрепени от преноса на  слънцето в знака Лъв, знак обвързван със себеизявата, силата и себеутвърждаването.

В дните към пълнолунието прочувствените реакции ще бъдат засилени. Необходимо е да се заобикалят импулсивни действия  и прибързани решения.

Дните след пълнолуние до идващото новолуние на 19-ти август дефинират успеваемостта на интервала главно в посока за дейни дейности върху това, което е стартирано.

Слънцето транзитира през знака Лъв и до 22-ри август ще ни подарява с целия си искра и капацитет. Желанието да бъдем видяни, да покажем най-хубавото от себе си в една или друга сфера от живота ни е огромно.

За някои интервалът е мощен в посока себереализация, а за други това е време за дейна отмора, романтика и занимания.

ОВЕН

С верните дейности през тази седмица може да постигнете високи резултати в кариерното си развиване или персонален бизнес. Ако резултатите не ви удовлетворяват това е знак, че би трябвало да измененията метода си. Звездната плеяда от тежки планети изисква от вас да насочвате  дейностите си съгласно вашите цели.  Напрежението на работното ви място е мощно. Избягвайте спорове и пререкания с вашите шефове, сътрудници, а въпреки това в случай че дълго време сте били в позиция да отстъпвате и да вършиме прекалено много взаимни отстъпки, то в този момент може да внесете равновесие. Седмицата е подобаваща  за дотъкмяване, образуване и  стабилизиране на съществуващи позиции. Имате силата,силата и решителността да се справите. През тази седмица е допустимо парите да изтичат като пясък сред пръстите ви. Доза прагматизъм и добър финансов план ще ви бъдат от изгода.

ТЕЛЕЦ

Август не е от най-хармоничните месеци за вас. Пълнолунието ще задейства процеси, които ще доведат до смяна или дестабилизиране на устойчивите  структури,които сте основали.  Преоритетите ви се трансформират по тази причина е належащо да насочите вниманието, времето и силата си към значимите и значими цели, с които може да се захванете през последната седмица от месеца. Изградете вярна тактика за деяние като се доверите на интуицията си, въоръжете се с самообладание. Преценете добре опциите си и започнете това, към което ще бъдете виновни и ще можете да завършите. Все още имате чудесната опция да повлияте в позитивна посока на вашите приходи. Разпределете времето си сред работните си ангажименти  и фамилните отговорности, това ще ви обезпечи поддръжката на околните ви. За някои от вас ремонтните действия не престават. Добър интервал за стабилизиране на връзките с вашите родители и  членове на фамилията.

БЛИЗНАЦИ

Социалната ви интензивност нараства. Ако резултатите, които получавате ви носят задоволство, продължете да следвате линията си на придвижване. Пълнолунието ще задвижи процеси свързани с вашето развиване в бъдеще.  Преговаряйте за ползите си, създавайте и укрепвайте тези връзки, които са значими за развиването ви в бъдеще. Информационният поток продължава да ви дава доста благоприятни условия от нови хрумвания до нови контакти и оферти. Преразгледайте опциите,  проведете необходимите  диалози и срещи, които ще ви оказват помощ да вземете верни решения. Отворете се към това да получите поддръжката морална или материална на авторитетни персони или на вашите сътрудници. Гъвкав метод и бърза адаптивност от ваша страна ще ви разрешат да се справите с провокациите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР