Седмицата не беше скучна. Aма никак. Започнахме и продължихме тематично.

...
Седмицата не беше скучна. Aма никак. Започнахме и продължихме тематично.
Коментари Харесай

Секс с тъщата; порно; и светена вода срещу пиянството

Седмицата не беше скучна. Aма по никакъв начин.

Започнахме и продължихме тематично. Началото на седмицата беше 9 септември. Някои го означиха пред паметника на съвеЦката войска – с внуците, други – в ареста. Без внуците.

Оказа се, че шпиони, милеещи за девети септември, са плъзнали из Родината, като китайски калинки – годишна продукция.

Да забележим какво още ни/ви държа вниманието през тази отминала седмица.

(Определено основните думи са: порно и шпиони.)

Навръх девети разбрахме, че Райна е останала сама на рождения си ден. Ужас! Певицата останала без другари и без любим…

Сузанита още веднъж предизвика с нищожни облекла

Бившата на Фики пък вдигала женитба

Аз пък се чудя за какво, при толкоз гратис порно, хората не престават да се интересуват от чалга и чалгари? Айде – преди… разбирам. Но в този момент?

Като стана дума за порно… „ Младият рапър Вирго се похвали: Имам скандални видеа и фотоси с Мария Илиева “. От тази вест разбрах две неща: че има рапър Вирго; и че мръсните номера със фотосите стартират да стават съвременни в България в средите на… както и да е.

Мария Илиева обаче отхвърли да има любовна спекулация с Вирго. Виж сà… даже да сте били дружно, в случай че една жена толкоз се срами, че е била с теб; или пък си ѝ толкоз гнусен спомен, че отхвърля, по-добре не я провокирай да споделя детайлности. А видеата и фотосите ги изгори най-добре.

Говорейки за нецензурен номера: една медия, която от известно време се пробва да се преквалифицира на порно уебсайт, продължава с кастинга за режисьори.



Ние пък имаме да кажем ето това: Наказателен кодекс, член 167. (1) Който посредством принуждение, машинация, заплашване или по различен противозаконен метод пречи на някого да реализира изборното си право или да бъде определен или да гласоподава на референдум или да взе участие в подписка за производство на референдум, се санкционира с отнемане от независимост от една до три години и с санкция от хиляда до 10 хиляди лв..

Някой? Нещо? Прокуратура? Самосезиране? Да? Не? Все едно сте на изпит, да забележим по какъв начин ще го вземете.

Преди да продължим, би трябвало да си пуснем малко ток, с цел да си сковаваме половината мозък, та нима влезем в равнището.

***

В Русия има ден на трезвеността. Добре, ще изчакам да спреш да се смееш, преди да продължа.

Та, в Русия има ден на трезвеността. 11 септември. На този ден, който се падаше оня ден, една група хора, без изключително доста работа, взема решение да направи следното: На Тверь с самолёта вылили 70 литров святой воды, чтобы избавить жителей от пьянства и блуда.

Ако се чудите – пръскали са 70 литра светена вода над град Твер, с цел да избавят популацията от пиянството и блудството.

Ден по-рано разбрахме, че боен (не кой да е!) специалист в Русия се замислил, че опозиционера Навални, който постоянно арестуват, когато има избори в Страна Большая, бил в действителност сменен с американски морски пехотинец, когато учел в университета в Йейл. Истинският Навални е някъде там, а оня в Русия е американски пехотинец. Шпионин.



Нещо да кажеш, а?

Из пространството се носи една мъдра мисъл: „ Силата на един режим не е в нуклеарните му оръжия, а в нуклеарните идиоти, които го поддържат “.

Не знам за какво се сетих за нея…

Понеже при започване на седмицата, както отбелязахме, беше 9 септември (припомням, че хората, които го честват тоя ден, бързо забравят), ето един документ, който дава отговор на доста въпроси за последните 75 години. Да-а-а-а… та и до през днешния ден.



***

Днес пък една маргаритка влезе под кожата на премиера: „ Борисов към Вълчев: Намерете работа на Маргаритка, майка ми беше същата ревла “.

От новината разбираме, че Маргаритка, която е без работа, се разплакала пред премиера, който беше в Русе, и той по този начин се трогнал, че наредил на… по какъв начин беше? – а, да ето по този начин: „ Дал съм задача на министъра на образованието и на директорката да ѝ намерят място “.

Видяхте ли бе, протестиращите, алоуууу! Нищо не можете да свършите, като хората. Протести-мротести, манифестации, нелепости. Който знае по какъв начин да подходи, съумява.

В обвързвана вест: в понеделник пред Министерски съвет ще има среща на миньори – ще плачат за нарастване на заплатите; вторник са медицинските сестри.

#ДайтеРаботаНаМаргаритка

***

А в този момент – една игра. „ Към коя вест върви даденият читателски коментар? “



И правилният отговор е………………………………….

Китай изстреля три спътника, ще следи Арктика и Антарктика

------

Следва:



И правилният отговор е………………………………….

Семейство, изкарало ваканцията си в Турция: За всичко ни споделяха ''йок''

------

Следва:



И правилният отговор е………………………………….

Политическа партия "Атака ": Kомитет издига Волен Сидеров за кмет на София

***

А в този момент, специфичен привет за всички, които споделиха, че ситуацията в Републиката си е е**ло май*ата:

Правих страховит секс с тъщата, бракът ми виси на косъм

Няма да ви описвам в детайли по кое време и по какъв начин са я свършили работата, ще отбележа единствено въпроса, който човечецът задава най-после: „ […]а сексът с майка ѝ е в действителност необикновен. Има ли по какъв начин да продължа да дремя с нея, без да нараня никого? “

Не ме питайте дали е народен представител, не знам. Знам, че звучи като да е…

Yippee-ki-yay, motherfu...

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР