Седиалният нерв е най-големият от всички нерви на тялото ни.

...
Седиалният нерв е най-големият от всички нерви на тялото ни.
Коментари Харесай

Можете да се отървете от ишиас само за 15 минути, ако знаете тези 2 упражнения!

Седиалният нерв е най-големият от всички нерви на тялото ни. Започвайки в региона на лумбосакралния плексус, влакната му минават през целия крайник, като обезпечават неговото придвижване.

Чудодейната сокотерапия
Във връзка с това, прищипването на седалищния нерв носи пъклен болежка и дискомфорт. И в някои случаи - даже загуба на опция за работа за известно време.
За благополучие има специфични извършения, които могат да ви спестят от болките. Ще ви разкажем за двете най-ефективни, с които можете елементарно да отключите седалищния нерв, написа zajenata.bg.

УПРАЖНЕНИЕ # 1
Легнете на равна повърхнина. Наведете крайници си.

4 неподозирани изгоди за вашето здраве от алуминиевото фолио. Само обвийте краката си за час и...
Дръжте свития крайник с две ръце и постепенно го насочвайте към гърдите си, доколкото е допустимо. Задръжте го в тази позиция за минимум 30 секунди.
Върнете крайници в стартовата позиция и повторете упражнението още 2 пъти.

УПРАЖНЕНИЕ 2
Легнете на равна повърхнина. Наведете краката си в скута си.
Прекоси краката си, както е показано, като ги подкрепяте с ръцете си. Бъдете в това състояние за 30 секунди или повече.
Върнете се в началната позиция. Повторете упражнението още 2 пъти.
Тези извършения могат да се правят самостоятелно или в комплекс. Те са утвърдени от лекарите и те поучават и пациентите си да ги вършат. За да предотвратите болесттите, свързани с възпаляването на седалищния нерв, би трябвало да отделите колкото е допустимо повече време за физическа интензивност. Ходете доста пешком, правете утринни извършения и след работния ден правете упражненията, които предложихме.
Не практикувайте самолечение! Ако болката в гърба е в крайници, отидете при лекаря, с цел да удостовери диагнозата и да предпише лекуване. Споделяйте потребна информация с приятелите си в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР