Седем са задържаните за смъртта на 18-те мигранти, открити вчера

...
Седем са задържаните за смъртта на 18-те мигранти, открити вчера
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО! Проговориха хората, видели първи бежанците от камиона край Локорско

Седем са арестуваните за гибелта на 18-те мигранти, открити през вчерашния ден в зарязан камион край Локорско. Арести е имало в Бургас, Карнобат и Каблешково. Сред арестуваните е и притежателят на камиона. Огледите на място не престават, а регионът е отцепен. В подготвеност е тежка техника, която да извади камиона, в който бяха натоварени 52-ата мигранти.
34 мигранти са откарани в шест столични лечебни заведения, а 14 са в тежко положение. Причината е липса на О2 и задушаване. В „ Пирогов “ са настанени седем бежанци, като двама от тях остават под интензивно наблюдаване, а четири, дружно с малолетно момче, са настанени в токсикологията. Имат увреждания на мускулатурата заради дълго обездвижване по време на престоя в камиона. Най-тежко остава положението на четирима, които са настанени във ВМА и са интубирани.
Пред Bulgaria ON AIR проговориха индивидът, подал сигнал за случая и неговата брачна половинка: „ Моят мъж ги е намерил. От него знам, че до момента в който се прибирал един от мигрантите е бил на пътя. Видял извън доста хора в безпомощно положение, били са се събрали на няколко групи и се е обадил на полицията “, споделя тя и добавя, че и различен път тя и хора от селото са звънели на полиция, защото там имало доста мигранти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР