се замесиха в сериозен скандал помежду си, като си хвърлиха

...
се замесиха в сериозен скандал помежду си, като си хвърлиха
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кръстникът на мафията накара Василев и Раева да се сдобрят

се замесиха в сериозен скандал между тях, като си хвърлиха тежки обвинявания от общественото пространство преди нощес да си свидлив ръцете и да заровят томахавките. Бившият министър председател Бойко Борисов обаче заподозря, че им е било подредено да спрат с разправията.

„ Кръстникът на мафията се обади и им сподели „ я бързо се оправяйте, тъй като не може по този начин да става с две огромни групи фенска маса “, сподели Борисов пред медиите през днешния ден.

Лидерът на ГЕРБ напомни на спортния министър, че предизборната акция свърши и би трябвало да знае, че към този момент приказва от името на институцията, която съставлява.

„ Какъв е този укор към нас - че сме финансирали художествената гимнастика? Да, финансирахме ги и взеха олимпийско злато, победиха Русия. Шапка до земята, не до колене. Световни шампионки станаха, зала „ Арена Армеец " претъпкана - 15 хиляди аудитория събраха. Децата бяха в възторг, викаха и гледаха шампионките си. Това ли е грях, по какъв начин не ги е позор ", продължи разпалено Борисов.

Той прикани също по този начин публицистите да попитат Василев и Раева „ кой е кръстникът “, който ги накара да се помирят, като съобщи, че е човек, който стои високо и не е част от опозицията. Не излиза наяве дали засяга Слави Трифонов в ролята му на водач на „ ИТН “, от която партия е и самият състезателен министър, или Румен Радев, който е апетитен за инженера на актуалното ръководство от четворната коалиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР