Считано от 9 ноември 2020 г. „Инвестбанк“ АД предлага възможност

...
Считано от 9 ноември 2020 г. „Инвестбанк“ АД предлага възможност
Коментари Харесай

Откриването на депозит „СТАРТ“ в „ИНВЕСТБАНК“ АД сега е с още по-изгодни условия

Считано от 9 ноември 2020 година „ Инвестбанк “ АД предлага опция за разкриване на срочен депозит „ Старт “ без месечна такса за поддържане на сметката.
Специалното предложение ще бъде годно за всеки депозит „ Старт “, открит в интервала 9.11.2020 година – 9.04.2021 година Сметката, по която на клиента ежемесечно се изплаща лихвата по депозита, ще бъде без комисиона за поддържане и обслужване за целия интервал на депозита.
По този метод „ Инвестбанк “ АД дава на клиентите си изцяло усъвършенстван вид за преференциално складиране на свободните средства. Депозит „ Старт “ носи атрактивна рента до 1.11% и е с 12-месечен период, като до петия месец се разрешава довнасяне на средства. Депозитът е с алтернатива за предварително преустановяване, като изплатените лихви до края на девети месец се резервират. Не се дължат такси за предварително закриване. Откривайки депозита клиентът получава и гратис включване на услугата “ – комфортно автоматизирано заплащане по електронен път на битови сметки .

„ Инвестбанк “ АД разполага с необятна гама от преференциални депозитни артикули с разнообразни срочности и валути, основани да отговорят на потребностите на клиентите за несъмнено, комфортно и доходоносно ръководство на свободни парични средства. От тази година банката предлага разкриване на депозит напълно онлайн, при рента до 1.01%, а лихвите по дълготрайните депозити в лв. и в евро доближават 1.40%. За суми над 2 000 лева или над 1 000 евро съществува опцията за разкриване на VIP Депозит, при който лихвата се изплаща предплатено всеки месец.
Допълнителна информация за всички може да откриете на място във всеки финансов център на „ Инвестбанк “ АД..
<!--[if-->
<!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if-->

<!--[if--> <!--[endif]-->

<!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР