Нашата цел е да осветим, че Борисов е зависим от

...
Нашата цел е да осветим, че Борисов е зависим от
Коментари Харесай

ПП-ДБ си постави за цел да скъса връзката Борисов - Пеевски

Нашата цел е да осветим, че Борисов е подвластен от Пеевски и не може да взима самичък решения. Ще седнем на масата за договаряния следи изборите, в случай че тази взаимозависимост бъде скъсана. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков пред БНР.

Той акцентира, че ПП-ДБ не желае да взе участие в нагласен мач . Пеевски би трябвало да загуби властта, която има, а Борисов по някакъв метод би трябвало да се отърве от зависимостта от него, означи Петков.

Прозрачността е най-големият инструмент. Трябва да светнем всички камери и прожектори, да стане ярко и да има бистрота, уточни съпредседателят на Политическа партия.

Другият модел е " влизаш в тъмна стаичка, договарят се трима политически водачи, поставят 4 имена и се афишира на публиката. Това не може да продължи по този начин се е предписание последните 30 години, безапелационен е Петков.

По думите му влизането в сглобката е било неточност . Според него ПП-ДБ не са осъзнали какъв брой подвластен е Бойко Борисов от Делян Пеевски. Той посочи, че поради тази взаимозависимост, а Мария Габриел е била използвана. Тази взаимозависимост накара Желязков да направи тези нарушавания с  и да му гласоподава оставка, а, които не бяха съгласувани, посочи Петков.
 ПП-ДБ оставят вратата за общо ръководство с ГЕРБ отворена
ПП-ДБ оставят вратата за общо ръководство с ГЕРБ отворена

Едно от изискванията за това е ГЕРБ да се разграничи от Делян Пеевски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР