Считано от 15-ти май тази година потребителите на , отказали

...
Считано от 15-ти май тази година потребителите на , отказали
Коментари Харесай

Притежателите на iPhone може да се лишат от WhatsApp заради правилата на Store

Считано от 15-ти май тази година потребителите на, отказали да одобряват новите общи условия, започнаха да имат проблеми с връзката. Така да вземем за пример, месинджърът по инцидентен път лимитира опцията да се правят позвънявания, да се дава отговор на позвъняванията, а при неговото потребление непрестанно излиза извънредно скучен надпис, който подканва потребителя да се съгласи с новите условия. Експертите в тази област обявиха, че това държание на WhatsApp явно нарушава разпоредбите на магазина за приложения на корпорацията от Купертино App Store и се чака той да бъде махнат оттова.

WhatsApp, в устрема си да получи единодушие за потребление на 100% от потребителските данни прибягва до напълно крайни ограничения, като тези ограничения вършат приложението на процедура неефикасно за притежателя на iPhone. В разпоредбите на App Store напълно ясно се, че приложенията наложително би трябвало да дават опция на потребителя да получава това, за което е заплатил без на този декор да се извършват някакви незнайни за него спомагателни процеси и задачи… Приложенията не би трябвало да изискват потребителя да прави оценка тяхната работа, да му демонстрират видеа, да наблюдават неговата активност в интернет, както и да подхващат други сходни действия… Но с цел да може пълноценно да употребява WhatsApp, притежателят на iPhone би трябвало да прави спомагателни дейности, а точно това не разрешава магазинът на Apple. Съвсем разумно е премахването на този месинджър от App Store.

Това може да се окаже прекомерно противен удар за почитателите на WhatsApp, тъй като операционните системи и iPadOS по принцип не дават опция за инсталиране на приложения от външни източници или посредством инсталационни стратегии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР