Сбогом на рака, затлъстяването и диабета Един от най-полезните плодове

...
Сбогом на рака, затлъстяването и диабета Един от най-полезните плодове
Коментари Харесай

Сбогом на рака, затлъстяването и диабета с тази рецепта

Сбогом на рака, затлъстяването и диабета

Един от най-полезните плодове в света е лимонът, а за изгодите за здравето и външния тип се употребява в доста предписания.

Лимонът е добър за детоксикация на организма, по тази причина мнозина пият лимонена вода заран, само че лимоновият сок не е най-хубавият метод за добиване на всички здравословни хранителни субстанции от този плод. Как да се възползвате оптимално от него, прочетете текста по-долу.

Лимоните се смятат за най-питателния плод и заради многочислените изгоди за здравето и неповторимия усет и мирис, те са неразделна и неизбежна част от разнообразни предписания. Лимоните са чудесни за детоксикация на тялото, само че когато се изстискват, лимоните губят доста от питателните си субстанции и огромна част от лечебните си свойства.

От друга страна, замръването на лимона е превъзходен вид. Лимоновата кора съдържа съставки, които покачват имунната система и оферират голям брой изгоди за здравето като: контролиране на холестерола, предварителна защита на рака, лекуване на бактериални инфекции и заличаване на паразити и глисти.

Ползи за здравето от лимона:
Превенция на астма
Борба с възпалението
Детоксикация на бъбреците и черния дроб
Повишаване на имунната система
понижаване на високото кръвно налягане
елиминиране на нездравословните бактерии
лекуване на меланхолия и стрес
битка с рака

Лимоновият сок съдържа високи дози витамин С, а кората е доста ефикасна за елиминиране на токсините от тялото. Проучванията демонстрират, че лимоновата кора в действителност съдържа 5 до 10 пъти повече витамини от самия сок.

Преди десетилетия учените изследвали резултатите на лимона при положение на рак. Те разкрили, че тези плодове отстраняват злокачествените кафези при няколко типа рак, в това число рак на белия дроб, гърдата и дебелото черво.

Най-хубавото на лимоните е, че те отстраняват единствено туморните кафези, за разлика от химиотерапията и не убиват здравите кафези. Според доктор Мерилин Гленвил, експерт по хранене и женско здраве, корите от разнообразни плодове могат да засилят имунната система и да поддържат цялостното здраве.

Тя също по този начин твърди, че напитките, които съдържат и пулпата на плода, са надалеч по-здравословни от соковете, защото съдържат други елементи от плода, в това число кората.

Лимоновата кора има горчив усет, тъй че най-хубавият вид е да ги замразите. Ето по какъв начин да замразите и употребявате лимоните:

Вижте: Родените през януари деца са специфични. Ето 8 аргументи

Използвайте ябълков оцет за измиване и стерилизация на лимоните. След това ги изплакнете и оставете да изсъхнат. Оставете ги да замръзнат до идната заран, след което настържете целия плод, дружно с кората, вътрешната част и семките. Замразените лимони могат да се прибавят към разнообразни ястия, питиета, чайове, сладкиши, десерти и супи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР