Сблъсъкът между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър беше обещан на

...
Сблъсъкът между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър беше обещан на
Коментари Харесай

Еди Хърн разкри нови оферти за мястото на Джошуа - Уайлдър

Сблъсъкът сред Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър беше обещан на почитателите тази година, само че последните събития доста забавиха договарянията. Първоначално преговаряйки със Skill Challenge Entertainment, борбата първо беше планувана за декември в Саудитска Арабия, а по-късно и за началото на идната година. Но имаше смяна в боксовия пейзаж на Саудитска Арабия и нещата се провалиха.

Останаха двама мъже, които желаят да се бият, само че нямат доходоносно място хазаин, само че промоутърът Еди Хърн сподели пред Boxing Social, че към момента прави всичко допустимо това да се случи.

„ Ще ви дам едно име – Дионтей Уайлдър. Имах положителни диалози с Шели Финкел през вчерашния ден, желаеме да създадем борбата с тях. Очевидно получихме предложение, приехме предлагането, както и Дионтей Уайлдър, и в този момент, сега, не можем да продължим напред с това. ”

Хърн – който управлява кариерата на Джошуа, откогато стана експерт – по-късно удостовери, че има нови предложения на масата.

„ Но ние имаме други оферти, които са постъпили, и имаме други благоприятни условия да създадем това на други места. Снощи изясних на Шели, че желаеме да се бием. Ще приказваме с Ей Джей за няколко предложения, които са постъпили. Надяваме се, че можем да преминем напряко към това. “

Промоутърът сподели, че едината локация е от Близкия изток, само че не пожела да обясни детайлности. Той също по този начин загатна по-рано, че преглежда числата за събитието и неговия капацитет както в Обединеното кралство, по този начин и в Лас Вегас.

„ В Близкия изток, да. Без да разясня повече. Трябва да ги прегледаме. Трябва да приказваме с тях по кое време ще се състои тази борба. Очевидно в началото беше януари, в този момент се приказва за евентуално февруари или март. Дали тогава ще се бием  през декември? Има доста за разискване, само че що се отнася до имената, остава Дионтей Уайлдър ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР