Създател на съдържание в YouTube, който подмамил бездомен човек да

...
Създател на съдържание в YouTube, който подмамил бездомен човек да
Коментари Харесай

Затвор грози YouTube влогър след подигравка с бездомен

Създател на наличие в YouTube, който подмамил безприютен човек да изяде бисквитка Oreo с заряд от паста за зъби, получи присъда от 15 месеца в затвор. Испанският влогър Кангуа Рен е нарушил нравствените правила по време на собствен prank през 2017.

Съдът също по този начин подреди изтриването на канала на Ren – ReSet. На въпросният господин е неразрешено да качва видеа до 2024 година. Освен това, той ще би трябвало да заплати 20 хиляди евро отплата на жертвата си.

От New York Times означават, че е малко евентуално той да би трябвало да излежи присъдата си. Съдилищата в Испания нормално не упорстват за излежаване на присъди под две години, в случай че нарушаването е за пръв път и не е от принудителен престъпен темперамент.

Испанските медии разпознават потърпевшия мъж като Gheorge L от Румъния. Той работил като овчар преди да се реалокира в Барселона.
Жестоките номера
Документи на съда стигнаха до вестниците. В тях написа, че Рен е направил с видеото си към 2 хиляди евро от реклама. Освен това излиза наяве, че този номер не е изолиран случай. Кангуа е правил поредност от такива и постоянно с присъединяване на уязвими жертви.

Всичко ескалира от видеото, в което бездомникът повръща в резултат на изядената бисквита. Влогърът трие видеото от YouTube след всеобщото неодобрение, намира потърпевшия още веднъж и му предлага 20 евро. В следствие подвига мизата на 300 евро, в случай че не се стига до правосъдно дело.

Ютубърът се захваща с видеото откакто е провокиран от един от своите 1.2 милиона почитатели самичък да изяде Ореото с паста за зъби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР