Създаденият по едноименните видеоигри Uncharted: Извън картата е най-гледаният филм

...
Създаденият по едноименните видеоигри Uncharted: Извън картата е най-гледаният филм
Коментари Харесай

Това е най-гледаният филм у нас

Създаденият по едноименните видеоигри " Uncharted: Извън картата " е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд. Предисторията на Нейтън и Виктор в търсене на другите исторически мистерии е гледана от 11 882 фенове и има 141 946 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е другата премиера от предишния петък - сантименталната комедия " Омъжи се за мен " , излязла в навечерието на празника на влюбените. Създадената по едноименния комикс на Боби Кросби история с Дженифър Лопес и Малума в основните функции е със 7 223 фенове и има 75 504 лв. доходи от билетите им, заяви Българска телеграфна агенция.



На трето място е българският " Петя на моята Петя " , основан по едноименното произведение на Петя Дубарова. Паралелната история от бургаска гимназия, свързваща минало и настояще е към този момент месец в кината и има 55 296 фенове и 520 578 лв. доходи от билетите им.

Четвърто място е за сръбския екшън " Южен вятър 2: Ускорение " , който към този момент 10 дни е в кината. Сръбско-българската история, разрастваща се сред двете страни в търсене на отплата и реванш за станалото преди време е с към този момент 25 252 фенове и има 254 616 лв. доходи от билетите им.

На пета позиция в топ 10 е третата премиера от предишния петък - " Шантаво семейство 2 " , продължение на кино лентата от 2017 година. Европейската анимация, в която фамилия Уишбоун и трите прилепа ще би трябвало да освободят Баба Яга е гледана от 6 447 фенове и има 56 984 лв. доходи.

Шесто място измежду най-гледаните филми е за " Moonfall " на режисьора Роланд Емерих. Спасяването на Земята от връхлитащата я Луна и изкуствен интелект, изразен в движеща се камара от метал, е към този момент трета седмица в кината и има 11 625 фенове и 129 625 лв. доходи.



На седма позиция е българската комедия " Бай Иван: Филмът " , който е към този момент съвсем три месеца измежду най-гледаните филми у нас. За това време Спаска и бай Иван, които пътуват за телевизионно шоу към София, са гледани от 135 162 фенове и регистрират 1 214 615 лв. доходи от билетите им.

На осмо място е " Спайдър-мен: Няма път към дома " , който също е от два месеца и половина измежду най-гледаните филми в страната. Пътуването на Питър Паркър без маска е проследено от 184 853 фенове и има 2 046 518 лв. доходи от билетите им.

Девета позиция е на " Клифърд, огромното алено куче " , основан по книгите на Норман Бридуел от 60-те години до в този момент. Приключенията на Емили и Клифърд из улиците на Ню Йорк са гледани от 33 051 фенове и имат 312 963 лв. доходи.

На десето място е " Улицата на кошмарите " , втора екранизация по книгата на Уилям Грешъм от 1946 година. Историята на Стан, който през пътуващ панаир стига до светът на богатите в Ню Йорк с имитацията като менталист, е месец в кината и регистрира 12 108 фенове и 124 673 лв. от билетите им.



Извън първите 10 кино лентата е четвъртата и петата министър председатели от предишния петък. Европейската драма " Най-лошата персона на света " за четири години от живота на Юлие е гледана от 85 фенове и има 657 лв. доходи. Немската сантиментална драма " Ундине " за музейна работничка, влюбена нереален в служителя в кафето Йоханес е с 59 фенове и 483 лв. доходи.

През предишния уикенд в кината са влезнали общо 45 943 фенове, като всеки втори е гледал премиерно заглавие. Миналата година по същото време в кината са били 71 044 души, като и тогава всеки втори е гледал премиера от уикенда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР