Създадената от президента Владимир Путин партия Единна Русия покани председателя

...
Създадената от президента Владимир Путин партия Единна Русия покани председателя
Коментари Харесай

Депутати в Русия с нов жест към русофила Малинов

Създадената от президента Владимир Путин партия " Единна Русия " предложения ръководителя на придвижване " Русофили " и на партия " Възраждане на Отечеството " Николай Малинов на работно посещаване в Москва. Това излиза наяве от известие на уеб страницата на партията.

Поканата е отправена от сенатора Андрей Климов - заместник-секретар на управителния орган " Единна Русия " и ръководител на комисията по интернационалната й активност.

В известието се акцентира, че партията на Малинов не крие проектите си за " разширение на съдействието с Руската федерация ".

Уточнява се, че визитата е с прицел към парламентарните избори в България през 2021 година, предвид на което " основаването на директни работни контакти с партията " Възраждане на Отечеството " може да се отрази позитивно освен на вероятностите за разширение на двустранното съдействие ", само че и да даде " значим образец " на други " виновни политически сили " в Европа.

В информацията се припомня, че персонално съветският президент Владимир Путин е наградил Малинов с " Орден на дружбата ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР