Сайтът за извънбрачни афери Gleeden установи, че 38 процента от

...
Сайтът за извънбрачни афери Gleeden установи, че 38 процента от
Коментари Харесай

Бум на изневерите след карантината

Сайтът за извънбрачни афери Gleeden откри, че 38 % от английските дами са изневерили с сътрудник, незабавно след завръщането си на работното място при разхлабването на карантината, написа в. Mail on Sunday.

Порталът е профилиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Англия.

Когато били запитани по какъв начин оправдават своето фриволно държание, 39% от неособено благоверните поданички на Нейно Величество доверили, че желали да се уверят какъв брой атрактивни са и за други мъже с изключение на колегата им.

Една четвърт от далите отговор обяснили изневярата си с желанието да се почувстват още веднъж мечтани. Над 60 % от дамите на Острова си признали, че по време на карантината са претърпели разочарования в браковете и връзките си.

Много от новооткрилите насладата от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от насъбрания стрес.

78% от изневерилите признали, че дейностите им не били планувани, за разлика от другите 22 %, които усърдно възнамерявали нещата в офиса.

59% от интервюираните прелюбодейки били подготвени за наново полово премеждие с сътрудник, до момента в който 41 % решили да спрат дотук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР